Lāču mamma jūtas ļoti smagi (339)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Ilggadējā zvērkope Velga Vītola, kuru iepriekš atstādināja no amata Līgatnes dabas takās, joprojām jūtas ļoti, ļoti smagi, taču priecājas par daudzajiem atbalstītājiem un labvēļiem.

Par Lāču mammu sauktā zvēru kopēja sarunā ar portālu TVNET sacīja, ka joprojām nav noslēgta vienošanās par viņas turpmāko darbu Līgatnes dabas takās. Tāpēc viņa pagaidām nezina konkrētus jaunos darba pienākumus un atbildību.

Visticamāk, oficiālās darba attiecības varētu sākties janvāra beigās vai februāra sākumā.

Šogad, tāpat kā katru gadu, sveic lāceni

Vītola joprojām atrodas «uz zilās slimības lapas». Neskatoties uz to, viņa pagājušajā nedēļā organizēja lācenes Ilzītes 12. dzimšanas dienas svinības.

«Joprojām ir ļoti, ļoti smagi. Viss notiekošais nav bijis viegls. Tas bija pārdomu laiks.

Tas nav bijis priecīgu pārdomu laiks.

Redzēs, kā būs tālāk,» viņa raksturoja savas šā brīža emocijas.

Atzinību izsaka gan pazīstami, gan nepazīstami cilvēki

Vītola teica lielu paldies saviem atbalstītājiem un labvēļiem, kuru esot ļoti daudz. Atzinīgus vārdus viņa dzirdot ne tikai no vietējiem Līgatnes iedzīvotājiem, bet arī citu novadu, valstu un pat kontinentu iedzīvotājiem. Atbalstu zvērkopei izsakot arī ārzemēs dzīvojošie latvieši.

«Līgatnieši mani atbalstījuši visus šos gadus, lai arī kā man ir gājis, piemēram, bijušas problēmas ar dzīvnieku barību.

Cilvēki palīdzējuši ķert vardes stārķiem un peles pūcēm.

Vietējie ļaudis zinājuši, ka dažkārt, piemēram, viņas pirktās zeķbikses un pamperi paredzēti kādam dzīvnieciņam, kam jāpalīdz.

«Man vispār ir labas attiecības ar cilvēkiem. Tāpēc joprojām nezinu, no kura gala šim notikumam «aug kājas»,» Vītola akcentēja savu neizpratni par atstādināšanu.

TVNET jau ziņoja par pēdējā laika notikumiem saistībā Vītolas atstādināšanu. Pēc tam tika panākta vienošanās, ka viņa arī turpmāk varēs strādāt Līgatnes dabas takās.

Komentāri (339)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu