Grupai «Double Faced Eels» jauns sastāvs un jauna dziesma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Juris Pīlēns

«Double Faced Eels» oficiāli paziņo, ka pēc pietiekami dziļi ievilktas elpas ar lepnumu piesaka savu aktīvo muzikālās darbības atsākšanu un karoga pacelšanu augstu mastā. Septembra sākumā, pēc nopietnām ugunskristībām jaunā kolektīva sastāvā, grupa ir atgriezusies no Prāgas, kur ar panākumiem sniedza savu pirmo publiski pieejamo koncertu vienā no lielākajiem un prestižākajiem klubiem Čehijā ar nosaukumu «Akropolis», «When you say Freedom» pasākuma ietvaros.

Grupa ir aktīvi strādājusi visu iepriekšējo dekādi, lai sadarbībā ar kompāniju «Mikrofona ieraksti» varētu uzrunāt klausītājus un priecēt ar pilnīgi jauniem un svaigiem skaņdarbiem, kuri nekur iepriekš vēl nav dzirdēti un prezentēti.

«Vientulība»

Kā pati grupa apgalvo, tad ceļš uz trešo studijas albumu iezīmē jaunas ēras sākumu grupas darbībā. Šobrīd mūziķi strādā pie jaunas, dziesmu koncerta versiju programmas un gatavojas koncertiem visā Latvijā.

Pēc lielās rekonstrukcijas šobrīd grupā muzicē : Marka (Ģitāra, vokāls), Reinis Straume (Ģitāra, balss),Viktors Maslovs (Bass) un Ronalds Briežkalns – Ronis (Bungas).

Marka: «Pēc jaunās «frontes» nokomplektēšanas šie zēni strādājuši kā zvēri un, nepaguruši no rekonstrukcijā investētā gigantiskā darba, ir gatavi droši un pārliecināti stāvēt uz Latvijas mūzikas skatuves dēļiem. Domāju, ka jā – te būs ko redzēt! Muzikālā ideoloģijā esam spēruši drosmīgu eksperimentālu soli, jo ar platu smaidu mūsu mūzikā ir iesoļojušas neierobežotās elektronisko tehnoloģiju iespējas, kas paver un piešķir muzikālajam baudījumam jaunus apvāršņus, kvalitāti un vērienu. Jauno dziesmu muzikālo bāzi es nosauktu par veiksmīgu balansu starp roku un mūsdienu elektroniskām tehnoloģijām.

Arī dziesmu tekstuālajā vēstījumā esam gājuši pietiekami tālu, lai neapmaldītos J un te nu mēs nonākam pie mūsu jaunākā singla.

Dziesma «Vientulība» patiesībā ir lielisks kopdarbs. Tā ir viena no albuma dziesmām, kuras radīšanas procesā autoru godam varam nominēt trīs cilvēkus – Marku, Modri Skaistkalnu un Ivetu Priedi. Katrs investējot mazu darba daļu esam nonākuši pie liela gala rezultāta. Šeit arī lielu artavu ir ieguldījis mūsu visu albuma producents - Māris Priede, kas ir spējis dziesmu ietērpt mūsdienīgā skanējuma koncepcijā un dziesmā ir jūtama pieklājīga «jaudiņa». Lūk, to es saucu par roku.
 
Dziesmas vēstījums pauž mūžseno patiesību par to, ka katrs cilvēks, dzīvojot starp līdzīgajiem, tomēr savā būtībā un izjūtās ir viens – gluži kā mēness starp zvaigžņu miljardiem debesīs.»
 
Dziesma Mp3 formātā ir lejupielādējama portālā «Doremi.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu