Videi draudzīgs vibrators

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: free-press-release.com

Seksa rotaļlietu ražotāji nolēmuši iekarot Zviedrijas tirgu, ražojot videi draudzīgus dildo no otrreizējās pārstrādes materiāliem, vēsta interneta laikraksts «The Local».

Īrijas kompānija «Caden Enterprises» vibratora «Earth Angel» ražošanai izmanto pārstrādātu plastmasu un metālu, turklāt tas ir manuāli uzlādējams. Griežot īpaši pielāgota lādētāja rokturi četras minūtes, seksa rotaļlieta darbojas 30 minūtes.

Kā uzskata Anna Sundstrema no Stokholmas seksa preču veikala «Afrodites Apotek», videi draudzīgais vibrators kļūs par lietu hitu. «Daudzus mūsu klientus satrauc vides jautājumi, un viņi nereti atsakās no plastikāta maisiņiem. Neizmantojot baterijas, jūs rūpējaties par vidi,» sacīja Sundstrema.

Vienīgais vibratora trūkums ir tā cena. Seksa rotaļlieta maksā 1050 zviedru kronas (73 lati), kas ir divreiz dārgāk par parasto vibratoru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu