Jau rīt mūzikas veikalā «Randoms» Ellas «Daytime Party»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīt, 25. septembrī, plkst. 15.00 mūzikas veikalā «Randoms», Kaļķu ielā 4, notiks dziedātājas Ellas tikšanās ar saviem faniem. «Daytime Party» tikšanās laikā Ellas izdotie CD Maxi singli ar viņas dziesmas remiksiem maksās tikai pārdesmit santīmu, bet «Latvijas mūzikas ierakstu» «Gada balvu» saņēmušais albums «Welcome to The Club» nemaksās vairāk kā divus ar pusi latus. Un papildus taču ir iespējams saņemt autogrāfus, un tad šo ierakstu vērtība desmitkāršojas!

Un, ja Ella vēl uzvarēs šā gada «MTV Baltic» nominācijā «Best Baltic Act», kurai no latviešu izpildītājām viņa ir izvirzīta vienīgā, autogrāfs kļūs vēl jo vērtīgāks! Būs iespēja arī kopā nofotografēties, uzdot savus jautājumus un — pats galvenais — saņemt arī atbildes.

Ideja par šādu dienas laika tikšanos Ellai radās pēc tam, kad daudzi viņas fani sūdzējušies, ka viņus vecuma ierobežojuma dēļ neielaiž naktsklubos, kuros Ella bieži vien sniedz savus priekšnesumus. Un, tā kā dziedātājai ir ļoti svarīgi satikt savus atbalstītājus, viņa nolēma uzrīkot viņiem dienas laika ballīti pašā Vecrīgas sirdī.

Noskatieties pasākuma pašreklāmu:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu