Mīlēties gaismā vai tumsā?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Scanpix»/«Reuter»

Ja runa ir par seksu, tad vīrieši mīl ar acīm. Viņiem patīk aplūkot sievietes ķermeņa līnijas un formas, plikņus un pornogrāfiskus attēlus.

Kinzijs raksta, ka viņa veiktajā aptaujā 76% vīriešu apliecinājuši vēlmi mīlēties apgaismotā guļamistabā, turpretī līdzīgu vēlmi izteikuši tikai 36% sieviešu.

Kopumā ņemot, var teikt, ka uz sievietēm kailums neiedarbojas tā kā uz vīriešiem, vienīgais izņē­mums īr kails pārītis romantiskas ainavas fonā. Ieraudzījis kailu sie­vieti, vīrietis sajūt spēcīgu dzimumuzbudinājumu. Ieraudzījusi kailu vīrieti, sieviete nereti izplūst skaļos smieklos.

Sievietes dievina maigus vārdus un romantiskas izjūtas. Viņām labāk patīk mīlēties pustumsā vai pilnīgā tumsā ar aizvērtām acīm, jo tas pilnīgi apmierina viņu smalki attīstītos maņu orgānus.

Maigi glāsti, jutekliski pieskārieni un pusbalsī čukstēti mīļi vārdi spēj uzbu­dināt gandrīz jebkuru sievieti. Sieviešu žurnālos cits citu nomaina kailu vīriešu attēli, masu saziņas līdzekļiem cenšoties pārliecināt lasī­tājus, ka sievietēm mūsdienās kailums liekas tikpat tīkams kā vīrie­šiem, taču vienīgais iespaids, cik zināms, ir tas, ka šie attēli palielina homoseksuālu vīriešu interesi par sieviešu žurnāliem.

Vairākumam sieviešu labāk patīk mīlēties tumsā — viņas nespēj skatīties uz miesaskāriem vīriešiem. Vīriešiem labāk patīk mīlēties apgais­motā telpā — tad nerodas pārpratumi ar sievietes vārdu.

Līdz šim visi mēģinājumi pārdot sievietēm vīriešu kailfotogrāfijas ir bijuši neveiksmīgi. Lai gan 20. gs. 90. gadu beigās pēkšņi pieauga pieprasījums pēc kalendāriem ar puskailu vīriešu attēliem, pārsnie­dzot pat pieprasījumu pēc līdzīgiem kalendāriem ar kailu sieviešu attēliem.

Tirgus pētījumos izrādījās, ka šie puskailo vīriešu attēlu pir­cēji iedalāmi trīs grupās: pirmkārt, pusaugu meitenes, kuras vēlas iegūt savas iecienītās kino vai popzvaigznes attēlu, otrkārt, sievietes, kuras joka pēc grib uzdāvināt kalendāru saviem draugiem, un, treš­kārt, homoseksuāli vīrieši.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu