Tā sievietes spriež par vīriešiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Scanpix»/«Reuters»

Nepieciešamība spriest un vērtēt savu nākamo partneri nav nosodāma. Katram cilvēkam jāpārliecinās, ka iecerētais partneris apmierinās viņa vēlmes un vajadzības…

1. Viņš jau reiz bijis precējies. Gribētos zināt, kāpēc viņš izšķīrās? Par bijušo sievu viņš neko daudz nestāsta. Nezin, kāpēc viņi izšķīrās? Viņš man kaut ko slēpj…

2. Nezin, vai viņš man piezvanīs, kā solījās. Ja nepiezvanīs, tad laikam gan viņam nevar uzticēties…

3. Varu saderēt, ka viņš mani tikai grib ievilkt gultā, bet ilgstošas attiecības viņam nav vajadzīgas.

4. Redzēs, vai viņš atbrauks man pakaļ norunātajā laikā. Es gan vairs netaisos ielaisties ar cilvēku, kam esmu pēdējā vietā…

5. Nedomāju, ka viņš gribēs mani precēt. Viņam jau bijis tik daudz īslaicīgu sakaru.

6. Viņam jau ir vairāk nekā 35 gadi, un viņš vēl nav precējies. Droši vien kārtējais, kurš baidās no intīmām attiecībām ar sievieti. Ja tā, tad es labāk netērēšu laiku ar viņu.

7. Viņš dzīvo savā gara pasaulē. Viņš nekad nebūs atklāts pret mani. Ja es saistīšos ar kādu vīrieti, tad tikai ar tādu, kurš no manis neko neslēpj.

8. Viņam nav sevišķi liela atbildības sajūta. Varbūt viņš ir viens no tiem vīriešiem, kuri nekad nekļūst pieauguši. Bet es negribu būt viņam mātes vietā.

9. Ja viņš nespēj pateikt neko asprātīgu vai smieklīgu, tad man tāds nūģis nav vajadzīgs. Visās manās iepriekšējās attiecībās bija pārāk daudz nopietnības.

10. Man nepatīk, kā viņš ģērbjas. Ja viņš nerūpējas pats par sevi, tad nerūpēsies arī par mani.

11. Viņš nerūpējas par savu veselību tik ļoti, kā es par savējo. Man vajadzīgs cilvēks, kuram ir tādi paši uzskati kā man.

12. Viņam patīk iet uz sporta sacensībām. Man vajadzīgs cilvēks, kuram ir tādas pašas intereses kā man. Es negribu, ka sporta dēļ viņš aizmirst mani.

13. Viņš nav īpaši kārtīgs un tīrīgs. Es droši vien būšu spiesta viņa vietā visu uzkopt un rūpēties par viņa izskatu. To jau esmu piedzīvojusi savās iepriekšējās attiecībās un nevēlos vēlreiz uzņemties tādu nastu.

14. Viņš ir tik izskatīgs un pievilcīgs. Kā es varu cerēt, ka viņš būs man uzticīgs? Viņu iekāros tik daudzas sievietes.

15. Viņš ir tik ļoti aizrāvies ar savu darbu. Es nekādā ziņā negribu būt par sāncensi viņa darbam. Darbs viņam aizvien būs svarīgāks par mani.

16. Viņš pārāk daudz laika ziedo bērniem no pirmās laulības. Es nekad nejutīšos izredzēta vai apbrīnota.

17. Viņš ir par vecu, lai mainītos. Viņam droši vien ir iesīkstējuši paradumi, un es nevēlos, lai viņš tos uztieptu man.

18. Viņu acīmredzot valdzina jaunākas sievietes. Kopdzīve ar vecāku sievieti viņam nebūs pa prātam.

19. Gribētos zināt, cik daudz viņš pelna. Ja viņš nespēj pienācīgi apgādāt sevi, kā tad spēs apgādāt mani? Varbūt viņš vēl gribēs, lai es uzturu viņu. Man vajadzīgs naudīgs vīrs.

20. Mums nav sevišķi daudz kopīgu interešu. Ja mums trūkst kopīgu aizraušanos, mēs nevaram būt piemēroti viens otram.

21. Ko par viņu domās mani vecāki un draugi? Es zinu, viņi domās, ka man nav sevišķi augstas prasības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu