Lienes Šomases dziesmas «Klauns» remikss gūst starptautisku uzmanību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Katru gadu interneta mājas lapā «[s:27665]» tās veidotāji izvēlas vienu deju mūzikas dziesmu no katras Eiropas valsts, kuru tad izvērtē starptautiska žūrija, kuras sastāvā darbojas mūzikas producenti, žurnālisti un dīdžeji no visas pasaules un gada beigās paziņo labāko.

Šogad vērtējumam atlasītas 39 dziesmas. Būtiskākais kritērijs ir tas, ka katrai dziesmai jābūt iedziedātai tās valsts valodā, kuru tā pārstāv. Šogad aptaujas veidotāji no Latvijas ir izvēlējušies Lienes Šomases izpildītās dziesmas «Klauns» remiksēto versiju, kuru veidojuši DJ Uga jeb Uģis Raibacis un pieredzējušais mūzikas producents Roberts Lejasmeijers.

http://www.eurodanceweb.net/poll.htm

Šāda aptauja notiek jau no 2001.gada un jau iemantojusi starptautisku atzinību gan no mūziķiem, gan no mūzikas speciālistiem visā pasaulē. Daudzas no dziesmām, pateicoties savai nominācijai ir nonākušas arī dažādu valstu radiostacijās ar kurām sadarbojas Eurodaceweb veidotāji. 

Uģis Raibacis: «Vispār forša sajūta, kad tavu darbu novērtē. Varbūt mums arī būs reiz Latvijā būs ar ko palepoties šajā jomā.»

Roberts Lejasmeijers: «Tas ir forši!»

Liene Šomase: «Nu ko lai saka! Es patiesi esmu ļoti priecīga. Īpaši svarīgi man šķiet ir tas, ka tā dziesma skan latviešu valodā. Tam ir vislielākā vērtība.»

Mums ir lieliska iespēja atbalstīt savējos un nobalsot. Dziesmu labā kvalitātē iespējams lejupielādēt portālā «Doremi.lv».

Liene Šomase – Klauns (DJ UGA Vs RL Remix)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu