Absolūts <i>sex</i> jeb Gūt baudu gultā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.en

Gūt baudu gultā, piedzīvot orgasmu citu pēc cita un apmierināt savu vīrieti… Vai tas ir iespējams? Jā, atbild seksa eksperte Anne Vesta un stāsta, kā to panākt.

Kurš nosaka to, vai tev misionāru pozā kājas jātur izstieptas, saliektas vai paceltas — tu vai vīrietis? Un kurā brīdī beidzas pats mīlas akts — kad baudu esi guvusi tu vai viņš? Fakts paliek fakts: sievietes parasti nomokās ar domām par to, vai labi bija vīrietim, taču pašas savam orgasmam lielu uzmanību nevelta. Jo liela daļa ir audzinātas būt pieticīgas un vēlas izpatikt.

Diemžēl absolūti satriecošu seksu šāda atturība neveicina! Turklāt vīrieši to arī nekad nav lūguši. Gluži otrādi — visvairāk viņus uzbudina sievietes bauda. Viņi vēlas nevis mīlas kalpones, bet gan karalienes: tādas sievietes, kuras zina, ko grib. Tādas, kas nebaidās parādīt, ko vīrietis viņu labā var darīt. Tādas, kas pašas dara visu, lai no seksa gūtu lielāku baudu.

Vulvas dialogi
Tava sekspertīze

Vari būt laimīga par to, ka tev ir vulva — visu laiku apdziedātākais orgāns. Jau pirms 4000 gadu tai tika celti altāri un tempļi, vēl līdz pat mūsu dienām vīrieši ir vairāk ieinteresēti vulvas, nevis Luvras muzeja apskatē. Vulva varētu būt mūsu padomdevēja seksā — ja vien tā prastu runāt, tās teiktais būtu apmēram šāds: «Vai tu nevarētu izturēties pret mani jaukāk? Tu man esi likusi sadarboties ar tādiem vīriešiem, kas pret mani nav bijuši īpaši iejūtīgi! Man nācies uzklausīt pārmetumus gan par pārmērīgu slapjumu, gan par sausumu. Bieži vien esmu steidzināta gūt drīzāku apmierinājumu! Turklāt tu uz mani vairs pat neskaties. Mums vajadzētu nopietni pievērsties mūsu attiecībām!» Protams, vulva nav personība. Taču, iztēlojoties to kā erotiskā ego balsi, iespējams labāk izprast savas vajadzības. Tāpēc piedalies sarunā: «Labi, dārgā, ko tu vēlies? Relaksēties pirms seksa? Tev vajag vairāk laika, lai kļūtu mitra? Vēlies citu apgaismojumu? Vairāk maiguma? Gribi izbaudīt kunilingu? Ātrā iekšā un ārā vietā nesteidzīgu priekšspēli?» Lai saprastu, kas tavai vulvai patīk un ko tā nevar ciest, atceries mīlas naktis, erotiskās fantāzijas un piedzīvotās neveiksmes. Tu būsi pārsteigta, ka patiesībā jau sen zini, kāds noskaņojums, pieskārieni un ritms tev nepieciešams. Nekavējies to darīt zināmu arī savam vīrietim! Esi godīga: katrs otrais vīrietis vēlas detalizēti uzzināt savas partneres seksuālās vajadzības («Gewis pētījums ’06»). Atklājot vēlmes, palielinās izredzes uz to piepildījumu!

Y princips
Garantē vairākus orgasmus

Ir kāds, kam garām nepaslīd neviens orgasms. Tas ir klitors. Taču tikai katrs piektais pāris ir atradis veidu, kā mīlas aktā kustēties vienam otrā un virs otra, lai, piemēram, viņa kaunuma kauls piekļautos šai vietai un sniegtu sievietei gandarījumu. Tāpēc arī orgasmu statistika nav neko iepriecinoša — tikai katra piektā sieviete gūst orgasmu vienā no diviem aktiem (91% vīriešu — vienmēr!), viena trešdaļa — vienā no četriem. Tomēr, zinot Y principu, to iespējams gūt katru reizi.

Sievietēm ir garāks: klitors var būt līdz pat 11 cm garš. Kā Y burtam līdzīgā āderu noteicēja rīkstīte neredzamais klitors iesniedzas vulvas audos un sazarojas divos spārnos (Crura). Tas, ko mēs redzam ārpusē, ir tikai vulkāna virsotne.

Abi šie Y burta spārniņi jeb kājiņas katrai sievietei izvietoti citādi — dažām tie vērsti augšstilbu virzienā, dažām apvij vagīnas ieeju, bet vēl citām atrodas vietā, kas līdz šim tikusi daudzināta kā G punkts.

G punkts? Tāda nav! Vienkārši dažām sievietēm priekšējā maksts sienā atrodas Y veidīgā klitora aizmugurējā daļa. Bet ne visām!

Atšķirīgā klitoru anatomija izskaidro to, kāpēc dažām sievietēm G punkta stimulācija sagādā baudu, bet citas tikai garlaiko. Un to, kāpēc dažas gūst apmierinājumu no primitīvā iekšā un ārā, bet daudzas ne. Sieviešu baudas punkti ir atkarīgi no viņu Y veida klitora izvietojuma. G, A, U un citi baudas punkti ir tikai seksa industrijas izdomāts mīts.

Kļūsti par pētnieci
Izpēti apvidu ap vagīnas ieeju. Izplet kājas, sasprindzini dibena un gurnu muskuļus — tā sajūtas būs izteiktākas. Izpēti savas vagīnas priekšējo trešdaļu ar ne pārāk resnu mākslīgo locekli un eksperimentē, variējot dziļumu, virzienu un ritmu. Pamazām tava klitora apslēptā daļa iegūs baudas atmiņu — tas nozīmē, ka mīlas aktā tu instinktīvi atradīsi pozas, kas stimulētu tavu Y. Parasti tās ir pozas, kurās kājas ir izplestas un sasprindzinātas. Y principa atklāšana sagādā prieku arī divatā — vīrietis notupstas tev starp ceļiem un tur locekli dūrē tā, lai vagīnā iekļūtu tikai tā galviņa, bet tu pacel viņam pretī gurnus un apļo tos. Sajutīsi, kā galviņa aizskar vēl neizpētītus baudas punktus.

Mazāk ir vairāk: klitora galviņā apkopoti vairāk nekā 8000 nervu galu (viņa locekļa galviņā tikai 4000). Tam galvenokārt patīkami šķiet maigi pieskārieni (elpas uzpūšana, maiga nolaizīšana, viegla parīvēšana ar pirkstiem vai locekli). Ja klitors tiks aizskarts pārāk raupji, var gadīties, ka tā jutīgie nervu gali «apvainosies» un kļūs nejūtīgi. Esi maigs, kovboj!

Labākās pozas Y kairināšanai no ārpuses:

Sakļauj kājas
Sākumā vīrietis ienāk tevī misionāru pozā. Tad tu novieto kājas tā, lai tavējās būtu iekšpusē, bet viņējās — ārpusē. Šādi viņš kustoties vairāk piekļausies tavam Veneras pauguram un klitoram.

Apļveida kustības
Tā vietā, lai kustētos iekšā un ārā, vīrietim, nezaudējot kontaktu ar klitoru, jāveic apļveida kustības. Lai tas izdotos, tev viegli jāsaliec kājas. Savukārt vīrietim savējās jāsaliek tādā pozā, kā peldot vardītē. Šādi viņa kaunuma kauls būs kontaktā ar tavu klitoru.

Mīli sevi pati, tad būs gluži vienalga, ar ko tu guli!
Patika gan pret viņu tev būtu jāizjūt. Taču negaidi, ka vīrietis tev sarūpēs visu, ko vēlies. Bieži vien sievietes mīlas akta laikā gurnus mēdz turēt nekustīgus. Seksa terapeiti šim fenomenam pat izdomājuši speciālu nosaukumu «ķermeņa aklums». Atceries, ka, izņemot jātnieces pozu, šādi orgasmu gūt ir gandrīz neiespējami!

Lielākoties dziļumu, tehniku un ritmu nosaka vīrietis. Taču, ja viņa veikums tevi neiedvesmo, sāc darboties, nevis tikai asistē. Kamēr vien tavā rīcībā ir eriģēts loceklis, tu pasākuma režiju vari uzņemties pati.

Uzspēlē spēli: saderi, ka vīrietis neizturēs, ja iniciatīvu uzņemsies tu, bet viņš tikai pasīvi gulēs. Vīriešiem patīk seksuāla rakstura derības! No tām labumu, protams, gūsi arī tu, jo pēc sirds patikas varēsi kustēties uz viņa locekļa.

Viņa locekli vari kustināt ar roku tāpat kā vibratoru un glāstīt ar to savu klitoru. Vari ievadīt sevī tā galviņu un pēc tam pamazām ļaut šīm kustībām kļūt dziļākām. Vienlaikus neaizmirsti kustināt arī savus gurnus. Vari uz viņa dejot, ļaut viņa loceklim slīdēt caur tavām kaunuma lūpām kā desiņai hotdogā. Starplaikos vari nolaizīt viņa locekli un tad ievietot to atpakaļ. Vari mīlēties mūzikas pavadībā vai komentēt savas darbības pati. Īsāk sakot — rīkojies, kā vien ienāk prātā! Tava bauda būs arī viņējā, un notiekošais sagādās prieku ne tikai tev, bet arī viņam. Katrs vīrietis sapņo par to, ka kāda sieviete reiz izmantos viņu pēc sirds patikas. To sauc par dubultstratēģiju, jo no tās labumu gūst divi.

Bet vari to izmantot arī viena pati: sāc kustēties! Tā vietā, lai glāstītu klitoru, kustinot gurnus, paberzē klitoru gar roku, dīvāna stūri vai spilvenu. Izmanto mākslīgo locekli, apļo gurnus tā, lai klitors rīvētos gar to, nevis otrādi. Vari tā rīkoties, arī braucot ar velosipēdu un rīvējoties gar sēdekli. Vari iegādāties arī mākslīgo locekli, ko iespējams piestiprināt dušas kabīnē pie sienas. Ļauj vaļu fantāzijai un darbojies!

Nav nepieciešams būt perfektai!
Sekss nav profesionālais sports

Lai nodrukātu grāmatas par to, kā sievietēm apieties ar vīrieša locekli, ir nocirsts miljoniem koku. Esam trenējušās ar gurķiem un citiem priekšmetiem, saliekušās austeres vai ķerras pozā. Taču aizmirsīsim to uz brīdi! Vislabākā mīļākā ir tā, kurai patīk tas, ko viņa dara, un kura spēj saprast sava vīrieša reakciju.

Kas tev vislabāk patīk? Skūpstīties, runāt piedauzības, laizīt viņa locekli, izdomāt jaunas spēles? Varbūt tev sagādā prieku radīt juteklisku gaisotni — seksīgi saģērbties, izdekorēt guļamistabu, klausīties erotisku mūziku? Bet varbūt vienkārši viņam pieskarties? Visur.
Koncentrējies uz to, ko tev patīk darīt, kā uz hobiju. Ja vīrietis redzēs, ka tev kaut kas sagādā prieku, tas viņu uzbudinās vairāk nekā grāmatās izlasīti vai kaut kur padzirdēti triki, kas tiek veikti bez īpaša entuziasma.

Tātad: ja lieto seksa rokasgrāmatu, praktizē tikai tās sadaļas, kas tev sagādā prieku.

E faktors
Ņem talkā emocijas

Vai atceries, kā bija toreiz, kad tev kāds vīrietis patika tik ļoti, ka tu vai miri no iekāres. Atceries savas mitrās biksītes, sirds dauzīšanos un nebeidzamo vēlmi ar viņu gulēt! Atceries, par ko toreiz sapņoji un ko vēlējies ar viņu piedzīvot! Kāda veida sekss tas bija? Spontāns? Uzbrūkošs? Maigs? Vai tu juties aplaimota? Varbūt jūs spēlējāt mežonīgas spēlītes ar ādas tērpiem, sasiešanu un piedauzīgiem vārdiem? Lai kas arī tevi tā būtu valdzinājis seksā ar Misteru X, to atceroties, tu esi spērusi pirmo soli emociju faktora atklāšanā.

Katrai sievietei un katram vīrietim ir savs individuāls slēdzītis, kas pastiprina seksuālo uzbudinājumu. Tā nosaukums ir psihogēnais kairinājums, un tas nozīmē to, kā tev vajadzētu justies, lai tu uzbudinātos. Mīlētai? Pielūgtai? Izmantotai? Tā, itin kā tu darītu kaut ko aizliegtu? Būtu pavisam atbrīvotai? Piedzīvotu kaut ko jaunu un vēl nezināmu?

Tavs E faktors noteikti sastāvēs no vairākām daļām. Apzinies, ko vēlies sajust seksā, un pastāsti par to savam vīrietim. Vairs nesaki tādas frāzes kā: «Dārgais, man nav noskaņojuma…» Mēģiniet divatā šo noskaņojumu radīt! Ja vēlies tikt pakļauta, izmanto tādus aksesuārus kā virve vai acu aizsējs. Izbaudi tabu laušanu, darot to kādā neierastā vietā (kunilingu trepju telpā vai ātro seksu uz virtuves galda īsu brīdi pirms viesu ierašanās). Ja tev nepieciešams daudz mīlestības, guļot ar viņu, turi acis atvērtas. Ja vēlies piedzīvot jaunas izjūtas, iekļauj intīmajā dzīvē sadaļu «Piedzīvojumu sekss»…

Piedzīvojumu sekss vai orgasma sekss?
Atvēli sev abus!

Lielākā daļa pāru mīlas aktu sāk ar domu par to, ka vismaz viens no viņiem piedzīvos orgasmu. Taču no seksa iespējams gūt vairāk: tam, kurš uztver to kā piedzīvojumu, paveras vesels kosmoss, kur orgasms ir tikai viena no baudām. Piedzīvot nozīmē eksperimentēt, uzdrošināties un spēlēties, nevis tikai dzīties pēc kulminācijas brīža.

Sadali mīlas aktu divos puslaikos: piedzīvojumu seksā un orgasma seksā. Piedzīvojumu sekss aptver visu, kas mīlas dzīvi padara interesantu, — citu vietas izvēli, stimulāciju ar rokām, muti un ķermeni, fellāciju ar piparmētru konfekti mutē, iepliķēšanu, melnus palagus… Nedomā par to, ka piedzīvojumu seksam jābūt neprātīgi aizraujošam un jābeidzas ar orgasmu. Tikpat labi tas var būt piedzīvojums, kas jums izraisīs tikai smieklus, nevis kaislību, piemēram, priekšspēles laikā uzrunājot vienam otru ar jūs vai arī apsaukājoties. Tu piedzīvosi izjūtas, no kurām vairs nevēlēsies atsacīties: prieku, skurbumu, sajūsmu, risku, ekstāzi…

Orgasma seksa laikā eksperimenti jābeidz: ieņem pārbaudītu pozu, kas jums abiem sagādā baudu.

Katrā vīrietī slēpjas džentlmenis — ja zini, ka viņš ir ātrs kā F-1 pilots, palūdz pirms akta tevi paglāstīt ar rokām vai arī veikt kunilingu. Tad viņam nenāksies to beigt ar sliktu sirdsapziņu. Un, iespējams, absolūti satriecoša seksa galvenais noslēpums ir tas, ka savu īpatnību vai vēlmju dēļ nevienam nav jāmokās sirdsapziņas pārmetumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu