Verpakovskim dzeltenā kartīte, «Ergotelis» neizšķirts pret AEK

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Grieķijas augstākās līgas čempionāta spēlē svētdien brīdinājumu saņēma Latvijas izlases uzbrucējs Māris Verpakovskis, bet viņa pārstāvētā «Ergotelis» komanda savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 (0:1) ar spēcīgo Atēnu AEK.

Verpakovskis arī šo maču uzsāka savas komandas pamatsastāvā un spēlēja visas 90 minūtes. Vārtus gūt latvietim šoreiz neizdevās, bet spēles 79. minūtē galvenais tiesnesis parādīja viņam dzelteno kartīti.

Abus vārtus «Ergotelis» komandas labā guva urugvajiešu uzbrucējs Serhio Leals, bet AEK rindās pa vienam rezultatīvam sitienam izdarīja brazīlietis Gustavo Manduka un argentīnietis Ismaels Blanko, kurš 84. minūtē panāca neizšķirtu, realizējot 11 metru soda sitienu.

Čempionāta kopvērtējumā «Ergotelis» komanda šobrīd ir piektajā vietā ar deviņos mačos izcīnītiem 13 punktiem, bet AEK pakāpās uz sesto vietu ar 12 punktiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu