Sekss pirms laulībām nav uzskatāms par izvarošanu

LETA/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Sekss nav uzskatāms par izvarošanu, ja pirms mīlas sakara dotais solījums vēlāk apprecēties netiek turēts, Deli atzinis tiesnesis Kailašs Gambhirs, svētdien vēsta laikraksts «Hindustan Times».

Tiesnesis mudinājis sievietes uzmanīties no šādiem viltniekiem, kas cerībā uz mīlas priekiem sola viņas precēt, bet, ieguvuši, ko vēlas, par saviem solījumiem aizmirst.

Tiesā vērsusies kāda sieviete, kuras vārds netiek izpausts, un apgalvojusi, ka faktiski tikusi izvarota, jo mīlas dēkā ar 22 gadus veco Arifu Ikbalu piekritusi ielaisties, jo puisis solījis viņu precēt.

Tiesnesis sacīja, ka prasības iesniedzējai, 23 gadus vecajai sievietei, pēc tam, kad Ikbals lauzis solījumu, ar notikušo jāsamierinās.

«Vienkāršam laulību apsolījumam nevajadzēja novest pie tā, ka (upuris) ielaižas fiziskās attiecībās ar apsūdzēto. Tas ir sievietes primārais uzdevums — aizsargāt savu krietnumu. Sievietei nevajadzētu ielaisties ar vīrieti neizvēlīgos dzimumsakaros,» pārliecināts ir tiesnesis.

Romāns turpinājies gadu, un pirmo reizi pāris mīlas priekiem nodevies sievietes ģimenes mājā. Sievietes vecāki toreiz iemidzināti, viņus pacienājot ar sazāļotu tēju, raksta «Hindustan Times».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu