Pelna naudu, ļaujot sievietēm sevi sist

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāds ķīnietis sācis jaunu biznesu, izīrējot sevi stresa nomāktām sievietēm kā boksa maisu.

Sporta treneris Sjao Liņs no Šeņjanas, kas ģimenei par savu nodarbošanos nav stāstījis, atzinis, ka nav grūti savienot to ar pamatdarbu. «Tas labi sader ar manu darbu. Man tik un tā vajadzēja vairāk partneru boksa treniņiem,» laikrakstam «Liaoshen Evening Post» atklāja vīrietis. «Piedāvājot sevi sievietēm kā boksa maisu, es varu nopelnīt vairāk naudas, kā arī uzlabot savas pašaizsardzības prasmes un uzturēt labu fizisko formu.»

Par 30 minūšu seansu Liņs prasa 100 juaņas (nepilnus septiņus latus), un viņam ir jau divas klientes, kopš viņš sāka savu jauno biznesu. «Pirmā sieviete ir aptuveni 25 gadus veca. Viņa samaksāja par pusstundu, taču ātri nogura un pārējo laiku pavadīja, vienkārši pļāpājot ar mani,» atzina Liņs. «Otrā kliente arī izturēja tikai dažas minūtes, taču abas pēc tam izskatījās daudz laimīgākas. Cilvēkiem nāk par labu nedaudz nolaist tvaiku.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu