Kas rakstīts jūsu partnera sejā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Vai tiesa, ka vīrieša vai sievietes sejas vaibsti liecina par to, vai ir saderība seksuālā ziņā?
Ketija, 29 gadi

Jā, tā ir tiesa. Pēc sejas vaibstiem un galvas formas var nolasīt visnotaļ ticamu informāciju par esoša vai jaunā gultasbiedra seksualitāti.

Galva

Vidēja lieluma ovālas galvas īpašnieks vai īpašniece ir lielisks partneris visās jomās, ieskaitot seksu. Šie cilvēki jūt smalkākās un intīmākās izteiktās un neizteiktās vēlmes. Viņiem piemīt smalkjūtība un seksuālo jūtu noturīgums. Nepatīkami pārsteigumi nav sagaidāmi atšķirībā no tiem, kam galvas forma atgādina olu ar smailāko galu uz augšu. 

«Olgalvji» gan mēdz būt jūtās nenoturīgi. Turklāt viņi mēdz nemitīgi būt neapmierināti ar saviem seksa partneriem. Iespējams, viņi neko šajā sakarā nesaka, bet katrā izdevīgā brīdī uzliks ragus.

Mazu, apaļu galvu īpašnieki ir pārāk racionāli ne tikai dzīvē, bet arī gultā, un tas pēc kāda laika var sākt stipri kaitināt un galu galā apnikt. Redzēt kailu aprēķinu arī seksā ir stipri nogurdinošs pasākums.

Mati, tāpat kā galvaskauss, tiek aplūkoti pirmkārt. Tiesa, mūsdienās patieso sieviešu un nereti arī vīriešu matu krāsu grūti noteikt. Kā ne kā mūsdienu matu krāsu izgatavošanas tehnoloģijas ir tālu tikušas. Bet, ja tomēr jums izdevies atklāt dabas doto matu krāsu, ņemiet vērā: agrais sirmums sievietēm liecina par bagātu seksuālo fantāziju un vēlmi to realizēt; vīriešiem — tendence uz īslaicīgiem ārlaulības sakariem bez saistībām.

Brunetes ir seksuāli atraisītākas un greizsirdīgākas, bruneti ir neuzticīgi. Blondīnes un gaišmaši — seksuāli vieglprātīgi, toties ar maigāku raksturu. Rudmaši ir seksuāli rosīgi, bet atriebīgi, ja pieķer partneri neuzticībā.

Ja mati sprogojas pie deniņiem vai pāri pierei krīt nepaklausīga matu šķipsna, tas liecina par vēlmi realizēt netradicionālas lietas seksā. Ja mati ir cieti — cilvēks apveltīts ar lielu seksuālo spēku. Ja mati mīksti un zīdaini — radoša erotiskā fantāzija, bet pavāja potence.

Gari mati sievietēm liecina par augstāku seksualitāti nekā tām, kas iecienījušas īsu matu griezumu.

Acis

Tās, protams, ir dvēseles spogulis, bet vai arī seksualitātes? Acis var daudz ko pavēstīt par savu «īpašnieku» vai «īpašnieci». Tiesa, acu krāsa neko neliecina, bet gan forma.
Saldkaislai, erotiski vētrainu fantāziju cienošai būtnei, kā likums, ir vairāk vai mazāk izbolītas acis. Tiesa, «bolači» gultā ir laiski un grib, lai viņus visu laiku glāsta, izklaidē un apmierina. Esot melīgi un varot bez mazākiem sirdsapziņas pārmetumiem aizšļūkt pa kreisi.

Plaši ieplestas acis liecina par līdzīgu, tiesa, šerpāku raksturu.

Dziļas, nelielas actiņas ir ļaudīm, kas ir seksa kāri, bet veikli to slēpj. Viņi seksuāli atraisās tikai tad, ja pilnībā uzticas partnerim. Viņi ir uzstājīgi un neatlaidīgi. Ja viņiem iepatīkas sekss ar partneri, no viņiem grūti tikt vaļā, ja partnerim rodas tāda vēlēšanās.

Cilvēki ar klejojošu skatienu pilnīgi nav uzticami. Ir spējīgi neuzticības gadījumā talantīgi melot un izlikties, ka nekas nav noticis. Viņiem galvenais ir pašu bauda.

Vidēja lieluma acis, kas raugās tieši, liecina par noturīgām jūtām un vēlmēm. Pietiekami bagātu seksuālo fantāziju un nepiedošanu neuzticības gadījumā.  

Uzacis
Saaugušas uzacis ir stipri izteiktiem greizsiržiem. Gultā ietiepīgi var darīt ko tādu, kas partnerim nepatīk.

Gaišas uzacis mēdzot būt vieglprāšiem seksa jomā, kam tīk vairāki partneri vienlaikus.

Mute un lūpas
Lielas mutes un biezu lūpu īpašnieki ir neremdināmi saldkaisli erotomāni.

Maza mute ar vidēja biezuma lūpām liecina par izteiktu seksuālu atturību. Viņi allaž izkalkulē sekas un izvairās no nepatikšanām.

Izteikts seksuālais temperaments piemīt tiem, kuriem apakšlūpa ir krietni lielāka par virslūpu. Viņi nekautrējas no sava seksīguma un klaji to demonstrē. Dievina erotiskas izklaides, ir juteklīgi un nepastāvīgi.

Kādu diagnozi noteikt savam gultasbiedram, jūs varat lemt paši, jo lielāko tiesu ļaužu galvas formas liecina par vienu, acu — par citu, bet lūpu — apgāž visu iepriekšējo.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu