Sekss ar svešinieku

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Vēl pirms dažiem gadiem tas tika uzskatīts par kaut ko nepieņemamu, taču mūsdienās arvien vairāk sieviešu izbauda vienas nakts attiecību piedzīvojumus. Trīs no viņām mums pastāstīs, kas viņas tajās piesaista.

Ir septiņi no rīta. Pia ir tikko pamodusies. Viņa tīksmīgi izstaipās un paskatās apkārt. Blakus viņai guļ pievilcīgs vīrietis, vārdā Adrians (vai kaut kā tamlīdzīgi). Viņš spēlē futbolu zemākajā līgā, un viņam ir atlētisks augums, kas pagājušā naktī sagādāja viņai tik daudz baudas. Pa visu guļamistabu lielā nekārtībā izmētātas viņu abu drēbes, uz naktsskapīša — veselas četras tukšas prezervatīvu paciņas.

Jā, šis sportists bija tiešām nenokausējams, atceras Pia. Uz naktslampiņas karājas dārgās mežģīņu biksītes, ko viņa bija nopirkusi speciāli pagājušās nakts medībām. Atceroties arvien jaunas pagājušās mīlas nakts detaļas, Pia baudkāri pasmaida un domās atzīmē vēl pāris aizraujošu sīkumu, ko šodien pat atstāstīt draudzenēm. Ar Adrianu viņa iepazinās tikai vakar, sestdienas vakara ballītē kādā bārā. Visticamāk, tā ir arī pēdējā viņu tikšanās reize, jo Pia ir vienas nakts attiecību piekritēja. Un, pēc jaunāko pētījumu datiem, šāds viedoklis ir aktuāls lielai daļai jaunu sieviešu!

«Es dodos medībās internetā,» Jūlija (23), personāla vadītāja

Es jau sen meklēju savus vienas nakts partnerus internetā, nevis bāros. Izvēle ir lielāka, nav jātērē nauda dzērieniem un ātrāk var noskaidrot, kāds viņš īsti ir. Turklāt ir neskaitāmi daudz interneta portālu, kuros cilvēki ar līdzīgām interesēm var atrast viens otru: arī seksam bez saistībām uz vienu nakti. Parasti es vispirms sarakstos ar vīrieti, kurš mani interesē, pēc tam sarunāju tikšanos kādā bārā, lai redzētu viņu dzīvē, jo vebkamera un čats nevar pateikt par cilvēku visu.

Mēs iedzeram pāris glāzīšu un pēc tam parasti dodamies pie manis — tā es jūtos drošāk. Jau iepriekš pasaku vīrietim, ka nevaru aizmigt, ja man blakus ir svešs cilvēks, un dodu mājienu, ka pēc seksa viņam vajadzētu pazust. Ja es kopā ar viņu dodos gultā, tad daru to, lai nodarbotos ar seksu, un gaidu, ka agri no rīta viņa tur vairs nebūs. Tomēr savas drošības dēļ pirms tam vienmēr palūdzu viņam vizītkarti un aizsūtu SMS savai māsai ar viņa vārdu un adresi. Es gandrīz vienmēr nokļūstu gultā ar vīriešiem, kuriem šķiet neatvairāmi, ka sieviete pret seksu attiecas tik brīvi un neuzstāj, ka tam obligāti jāseko nopietnām attiecībām.

Manas pirmās vienas nakts attiecības bija 20 gadu vecumā — pavisam neplānoti. Kādā bārā es iepazinos ar šarmantu un kaislīgu dejotāju. Nākamajā rītā viņš, pat nepiecēlies no manas gultas, piezvanīja savai draudzenei, lai papļāpātu. Es pamanīju, ka tas mani īpaši nesāpina. Nakts bija brīnišķīga, taču man nebija vēlēšanās viņu atkal satikt.

Kopš tā brīža manī pamodusies vēlme pēc seksa un erotiskiem piedzīvojumiem ar svešiniekiem. Labākais ir: katrs vīrietis ir citādāks un sniedz arvien jaunus seksuālus atklājumus. Tas, ka vienmēr jāizmanto prezervatīvs, ir neapstrīdami! Protams, man bijušas arī «normālas» attiecības ar vīriešiem, taču es allaž esmu bijusi atklāta par savu līdzšinējo seksuālo dzīvi. Ja kādam tas nav pieņemami, tā ir viņa problēma, nevis mana!

«Londona ir pilna ar kaislīgiem un pievilcīgiem puišiem!» Pia, mārketinga komunikāciju menedžere

Man viss sākās Londonā. Pirms tam es šajā jomā biju balta lapa, taču Londona mani pavedināja, un vienas nakts attiecības kļuva par manu hobiju. Pirms diviem gadiem es nolēmu pavadīt ilgāku laiku Anglijā, lai smeltos idejas karjeras attīstībai un padziļinātu valodas prasmes. Man paveicās, un es dabūju darbu kādā restorānā Čelsijā. Tur bieži vakariņoja kādas Āfrikas delegācijas puiši — melni, pievilcīgi, bagāti. Viņi nāca katru vakaru. Viens no viņiem, Stīvs, pievērsa man uzmanību, un mēs sākām satikties. Viņš ņēma mani līdzi uz Londonas stilīgākajiem klubiem, piemēram, uz «Funky Buddha».

Attiecības ar Stīvu gan nebija ilgas, taču es jau biju sajutusi augstākās sabiedrības klubu ballīšu garšu. Patiesībā pietiek vien pagrozīties tur īsos svārkos, lai rokās jau būtu desmit ielūgumi uz nākamajām ballītēm. Otrdienās klubos parasti atpūšas zemākās un dažreiz arī augstākās līgas futbolisti. Kopā ar savu draudzeni Naomi mēs parasti rīkojāmies pēc viena scenārija: paņēmām degvīna un laima kokteili kādā no labākajiem klubiem un lūkojāmies pēc puišiem. Parasti jau pēc īsa brīža bijām izlēmušas, kuram no VIP galdiņiem vēlamies pievienoties. Bieži vien izvēlējāmies futbolistus, jo viņi, kā likums, bija labi gultā un turklāt asprātīgi. Un viņi vēl uzskatīja mūs par vieglu laupījumu! Parasti apmetāmies viesnīcas istabiņā, ātri sadabūjām pāris prezervatīvu un ķērāmies pie lietas. Jāatzīst, ka sportisti ir neticami izturīgi un arī neķītri gultā.

Bieži vien no rītiem uz naktsgaldiņa es atradu naudu taksim, taču lielāku summu atstāt nebija pieņemts, jo tas nozīmē, ka vīrietis tevi uzskata par palaistuvi. Reiz pie manis pienāca sieviete no eskorta servisa, lai pateiktu, ka vīrietis, ar ko tovakar sarunājos, piedāvā man 5000 mārciņu, ja es ar viņu pavadīšu nakti. Idiots! Es to būtu darījusi par brīvu, jo viņš man šķita pievilcīgs. Taču nu es biju spiesta atteikt. Šī robeža, kas nošķir padauzu no vienkārši pašapzinīgas sievietes, kura nodarbojas seksu, ar ko un kā vēlas, ir ļoti smalka. Ja cilvēks vēlas šāda veida erotiskas izklaides, ātras un bez saistībām, viņam noteikti jāpiemīt augstai pašapziņai.

Anglijā vienas nakts seksa kultūra ir daudz attīstītāka, droši vien te esošo nevaldāmo dzeršanas ieražu dēļ. Daudzi piedzīvojumi, kuros cilvēki šeit ielaižas, beidzas, pamostoties blakus svešiniekam ar nelāgu garšu mutē un melno caurumu atmiņās par vakardienu. Tādēļ sievietēm īpaši jāuzmanās, lai nekad nedotos līdzi svešiniekam, ja lietots pārāk daudz alkohola. Tam allaž ir nelāgs iznākums! Daudzi vīrieši dzērumā zaudē potenci, daudzas sievietes neko daudz nejūt seksa laikā, ja ir lietojušas alkoholu, un galu galā vēl tiek piemirsts par prezervatīva lietošanu.

Viens no maniem nepatīkamākajiem piedzīvojumiem bija alkohola iespaidā manas «karjeras» sākumposmā — es devos uz klubu kopā ar kādu vīrieti — Danielu, ar ko pirms tam jau biju pavadījusi pāris nakšu. Tur viņš mani iepazīstināja ar Sāru un savu brālēnu Džefu. Mēs ballējāmies, dejojām un dzērām. Pirms tam man bija gadījies skūpstīties ar sievieti, taču pēc tam es to zināmu apsvērumu dēļ vairs nedarīju. Cauri alkohola radītajai miglai gan viss likās vislabākajā kārtībā. Tā nu vienā brīdī mēs visi bijām ceļā uz Daniela dzīvokli. Abi puiši uzkurinājās arvien vairāk, vērojot manus un Sāras kaislīgos skūpstus. Pārējā nakts daļa man palikusi atmiņā diezgan neskaidri, taču kauna sajūta ir nezūdoša. Kopš tā gadījuma esmu ļoti uzmanīga.

Apmēram puse no maniem pārējiem vienas nakts sakariem ir bijuši tiešām aizraujoši, pārējie — ne jau nu šausmīgi, bet drīzāk viduvēji. Tagad esmu tikko atgriezusies mājās, un te es vairs nevaru uzvesties tik brīvi, šis ir vēl neapgūts medību lauks. Turklāt šeit, ja tava uzvedība neatbilst vispārpieņemtajām normām, tu daudz ātrāk vari izpelnīties vieglas uzvedības sievietes titulu. Londona ir tik liela, ka cilvēku, ar kuru vienreiz esi bijusi gultā, diez vai satiksi vēlreiz. Es varu tikai ieteikt katrai sievietei gadu vai divus pavadīt lielpilsētā un tā kārtīgi atlaist grožus!

«Es nevēlos garlaikoties mājās viena pati!» Madlēna (28), studē būvinženieriju

Sekss ir svarīga manas dzīves sastāvdaļa. Kad man ir pastāvīgs partneris, es, protams, pievēršos tikai šim vienam vīrietim. Taču, kad tāda nav, kā tas šobrīd ir jau kādu gadu, es neesmu gatava atteikties no erotikas un baudas un vientulīgi tupēt mājās. Parasti tas notiek tā, ka es apmeklēju dažādus bārus vai interneta portālus, par kuriem zinu, ka tur var atrast pievilcīgus vīriešus.

Es nemeklēju vienu konkrētu vīrieti, bet gan izvēlos no tiem, kas pievērš man uzmanību. Internetā vai bārā es bieži vien gaidu, līdz saņemšu uzmanības signālus no vairākiem puišiem, pēc tam izdomāju, kuram no viņiem atbildēt. Dažreiz neesmu pārliecināta, ka tā ir pareizā stratēģija, jo mani vienas nakts sakaros vilšanās piemeklē biežāk nekā manas draudzenes.

Kamēr citas sievietes man stāsta, ka viņām vismaz katrs otrais tāds sakars ir bijis neticami aizraujošs, mani atkal un atkal piemeklē problēma, ka manis izvēlētais vīrietis izģērbjas, tūdaļ pat ir gatavs, sasniedz apmierinājumu un aizmieg. Tomēr ir arī kādi 30% vīriešu, ar kuriem tas tiešām ir lieliski! Tā iemesla dēļ, ka neplāno ar viņu nopietnas attiecības un jau iepriekš esi to skaidri pateikusi, tu vari justies brīvāk, izmēģināt ko jaunu vai vienkārši izbaudīt izjūtas, ko sniedz mīlēšanās ar tikko iepazītu vīrieti — kā viņš izskatās, smaržo un garšo. Taču tas nedrīkst arī būt pārāk mežonīgi un rupji.

Es reiz iepazinos ar kādu vīrieti internetā. Mēs sarakstījāmies čatā par to, cik ļoti vēlamies seksu — ar visām detaļām, ko gribētu viens ar otru darīt. Viņš vēlējās satikties jau nākamajā dienā. Domāts — darīts! Viņš atbrauca man pakaļ, un mēs devāmies vakariņās, taču man jau sāka rasties aizdomas, ka viņš nemaz nav tik lielisks. Pie pastas, sarkanvīna un svecēm saruna galīgi nevedās.

Toreiz secināju, ka patiesībā ir vienalga, vai tu esi atnākusi uz randiņu ar savu sapņu princi vai vienas nakts, ātra un kaislīga seksa partneri — laba savstarpēja komunikācija izsaka visu! «Nu, nekas,» es nodomāju, «ne jau visi ir apveltīti ar dižām runas dāvanām.» Pēc vakariņām viņš devās pie manis un ķērās pie pavedināšanas. Un tas bija tik drausmīgi! Saka jau, ka cilvēks nezina, kas viņam nepatīk, pirms nav to izmēģinājis, taču es esmu pārliecināta, ka ir lietas, ko es nevēlēšos izmēģināt nekad! Viņš mētāja mani šā un tā, augšā un apakšā, es jutos kā palags veļas mašīnā vai desiņa uz grila! Kad viņam to pateicu, viņš tikai atcirta, ka es neesot normāla un visas sievietes līdz šim bijušas sajūsmā. Lai nu kā, tas bija sliktākais sekss manā mūžā.

Arī vienas nakts attiecībās ir svarīgi vienam otru nesteidzīgi iepazīt, un, mīļie vīrieši, arī sievietei jābūt apmierinātai, vēlams vēl pirms jums pašiem! Visā citā es ievēroju principu: «Tikai sekss, nekā cita, pat ne kopīgu brokastu!» Lielākā daļa vīriešu par to ir stāvā sajūsmā un pat uzskata par seksīgu. Viņiem šāda sieviete ir desmit reižu pievilcīgāka nekā jebkura topmodele, kas ilgojas pēc nopietnām attiecībām un pieciem bērniem. Tikai nekādas kautrēšanās, mīļās dāmas, jo kā gan kāda var nebūt pietiekami pievilcīga, lai atrastu sev vīrieti vienas nakts seksam bez saistībām!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu