Ko vīrieši patiesībā dara vecpuišu ballītē?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Scanpix»/«Reuters»

Protams, mēs visi aizrāvāmies ar vasaras grāvēju — filmu «Paģiras», bet tai publikas daļai, kas ir sieviešu dzimums, zem lielās jautrības sirdi grauza nopietnas bažas. Kad tavs vīrietis apmeklē vecpuišu ballīti (neatkarīgi no tā, vai viņš ir topošais līgavainis vai tikai viesis) tev nekas cits neatliek, kā sākt uztraukties par to, kas notiks tajā sasodītajā pasākumā.

Šausmu stāstu ir atliku likām: jēgas pārdzeršana, striptīza dejotājas, pat reāls sekss ar prostitūtām. Tu netici, ka tavs vīrietis varētu izdarīt kaut ko tādu… Tomēr zini, ka vīrieši mēdz uzvesties stulbi, kad ar viņiem kopā ir draugi, uz kuriem jāatstāj iespaids.

Nu, labi, te būs laba ziņa visām līgavām, kaut arī pārējām no mums tas neko labu nenozīmē.

«Tieši tāpat kā «Paģirās», pa kreisi laidējs parasti nav līgavainis,» saka Deivids Boijers, grāmatas «Bachelor Party Confidential» autors. Patiesībā tie ir līgavaiņa draugi, kuriem beidzot pa ilgiem laikiem tikusi oficiāla iespēja būt «tikai džeku» tusiņā, kurā viņi var kārtīgi atbrīvoties.

Neraugoties uz to, vecpuišu ballītēm nevajadzētu būt meiteņu ļaunākajam murgam. Mēs konsultējāmies ar ekspertiem, lai uzzinātu, kā šo pasākumu padarīt necaurlaidīgu pret džeku kreisajiem gājieniem.

Čomu faktors
Vispirms uzzini, kā parasti sākas «noraušanās no ķēdes». Tieši brīvie vīrieši ir lielākie kūdītāji, kuri pielauž savus attiecībās esošos draugus aizmirst par morāli vai nu drusciņ, vai arī pavisam. «Viņu iedrošina draugi, kuri attaisnojas ar tekstu, ka nav ko bojāt ballīti, tāpēc jādara viss...» saka Sandra Serena, grāmatas «Look Before You Leap» autore.

Turklāt viņa piebilst, tieši divdesmitgadnieki, nevis viņu vecākie biedri, piekritīs, piemēram, privātai striptīza dejotājas sesijai guļamistabā. Tomēr Sandra Serena uzsver: «Nevienu nevar piespiest kaut ko darīt, ja vien viņš pats to nevēlas.»

Paziņo savus noteikumus
Vislabākā rīcība ir profilakse: tā kā sievietēm un vīriešiem bieži ir pavisam atšķirīga uztvere par to, ko nozīmē krāpšana, ir ļoti svarīgi viņam ļoti konkrēti izskaidrot savu krāpšanas definīciju.

Vīrietim var likties, ka privāts striptīzs tieši viņam klēpī ir OK, savukārt tu vari nonākt šokā, ieraugot puspliku sievieti karājamies tavam džekam kaklā. Tāpēc sāc sarunu par savām bažām mierīgā, bet ļoti tiešā veidā, piemēram: «Es sajustos ļoti slikti, ja…»

Īstais brīdis, lai nogādātu viņam šo ziņu, ir tieši pēc labi pavadīta laika gultā, kad mīlas hormons oksitocīns joņo pa jūsu abu asinīm, uzskata Bartons Goldsmits, grāmatas «Emotional Fitness for Intimacy» autors. Pasaki, ka esi gatava pamēģināt kaut ko jaunu guļamistabā tāpēc, ka uzticies viņam un zini, ka esi vienīgā, ar ko viņš varētu izdarīt kaut ko TĀDU. Pēc tam izdomājiet, kāds ir labākais risinājums, lai viņam ietu jautri, nepārkāpjot nosacījumus, kuriem piekrītat jūs abi.

Tev var būt liels kārdinājums notēlot vēso draudzeni un pateikt viņam, ka tev nav iebildumu, ja viņš «nedaudz izklaidēsies», piemēram, nolaizīs putukrējumu no kailas striptīza dejotājas. Bet esi godīga pret sevi. Ja viņš tam pēkšņi piekrīt, tas var beigties ar pamatīgu vilšanos tev pašai un lērumu jaunu problēmu jūsu attiecībās. Nemēģini sevi apmuļķot: kad runa ir par tava vīrieša fizisku kontaktu ar citām, vislabāk ir nodrošināties pret nepatikšanām.

«Es nekad neesmu redzējis, ka tas nāktu par labu attiecībām,» saka Bartons Goldsmits.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu