Guntis Indriksons bankrota priekšā?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Ieva Čīka

Grūtas dienas pienākušas savulaik par vienu no Latvijas bagātākajiem cilvēkiem uzskatītajam Guntim Indriksonam — tiesu izpildītājiem nodota liela daļa viņam piederošo uzņēmumu kapitāldaļu.

Jau pēc divām nedēļām, 17. decembrī, tiesu izpildītāja Helga Praņevska rīkos virknes Guntim Indriksonam piederošo nozīmīgāko kompāniju kapitāldaļu pirmo izsoli.

Kopumā interesentiem tiek piedāvātas deviņu kompāniju kapitāldaļas: to vidū ir gan labi zināmās «Radio Skonto», «Skonto F», «Stadions» un «Skonto Apsardzes dienests», gan tādi uzņēmumi kā «Ceļojumu birojs Express Travel», «Hobi Latgale», «Hanzas apartamenti», «Hanzas projekti» un «Usma GV».

Par Indriksona biznesa problēmām tiek runāts jau ilgi, un viņa vārds pēdējos gados vairs nav bijis atrodams arī Latvijas 100 bagātāko cilvēku sarakstā. Taču pagaidām nav zināms, kādu parādu dēļ viņa īpašumi nodoti izsolei, ne tiesu izpildītāji, ne bijušais miljonārs nekādus komentārus nesniedz.

Droši gan zināms, ka tiesu izpildītāju rokas saistībā ar Gunta Indriksona maksātspējas problēmām nekādā gadījumā netiks līdz Indriksonu ģimenes Mežaparka īpašumam — tas jau laikus nonācis Vitas Indriksones īpašumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu