Grupa «DFE» izaicina radošos prātus Ziemassvētku konkursam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Dzīvojot kopsolī ar Ziemassvētku gaidīšanas norisēm, grupa «Double Faced Eels» («DFE») aicina visus dzejot gribētājus piedalīties Ziemassvētku pantiņu konkursā «Izdomā pats savu Ziemassvētku dzejoli», kurš norisinās laikā posmā no 14. līdz 19. decembrim. Konkursa uzvarētāju gaida grupas speciāli sarūpētā balva — lielā Ziemassvētku egle, kuras pasniegšanas ceremonija gaidāma 21. decembrī LTV7 raidījuma «Sems» tiešraidē. Savukārt jautrākie un interesantākie pantiņi tiks izmantoti īpašajos grupas video sveicienos, kurus no 21. līdz 25. decembrim vērosim Latvijas Mūzikas kanālā.

ziemassvetki@dfe.lv

www.dfe.lv

Savukārt no 21. līdz 24. decembrim visi dzejoļu iesūtītāji tiek aicināti skatīties «DFE» grupas dalībnieku īpašos video sveicienus, kuros tiks izmantoti jaukākie un interesantākie pantiņi. Līdz ar to katram, kurš liks lietā savu talantu un izdomu, ir iespēja tikt minētam Latvijas Mūzikas kanāla un portāla «draugiem.lv» «DFE» profilā kā «Dienas labākā dzejoļa» autoram.

Jau 25. decembrī, Pirmajos Ziemassvētkos, plkst. 20.00 Latvijas Mūzikas kanālā vērosim grupas speciālo videodāvanu — Ziemassvētku egles iedegšanu kopā ar «DFE» un kādu sen neredzētu, noslēpumainu draugu.

Grupas «DFE» Ziemassvētku muzikālās noskaņas varēsiet baudīt jau šajā piektdienā, 18. decembrī, klubā «Rock’n’Riga» pasākuma «Ziemassvētku koncerti» ietvaros, kur grupa izpildīs singlu «Vientulība» īpašā akustiskā aranžējuma versijā. Koncertā būs dzirdama arī vēl kāda, līdz šim grupas repertuārā nebijusi, bet populāra Ziemassvētku melodija «DFE» interpretācijā. Bet jau 29. decembrī klubā «Rock’n’Riga» grupa sniegs šā gada pēdējo koncertu pirms trešā studijas albuma laišanas klajā.

«DFE» novēl: «Lai Laimes Lācis sirdis silda un Ziemassvētkos galdus pilda!»

Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu jauno — 2010. — gadu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu