Prūsis: atlikušajos posmos vēl «pievilksim»

bobslejs.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Latvijas bobsleja izlases pilotu [s:30457] Pasaules kausa izcīņas sestajā posmā izlases galvenais treneris Sandis Prūsis kopumā vērtē apmierinoši.

«Kopumā puiši nobrauca vairāk vai mazāk normāli, un iegūtās vietas nekāda traģēdija nav, lai gan, protams, gribējās, lai mēs uzkāptu arī uz pjedestāla. Bet gan jau mēs vēl atlikušajos Pasaules kausa posmos «pievilksim»,» uzskata Prūsis, piebilstot, ka kopējo rezultātu ietekmēja atsevišķas nelielas kļūdiņas, toties netika pieļautas nekādas lielas kļūdas.

«Šo Jāņa izcīnīto ceturto vietu es varētu novērtēt kā labāko šajā sezonā, jo arī pretinieki šodien uzrādīja pietiekami labus rezultātus. Man vairāk nepatika Jāņa pirmais nobrauciens, bet otrais jau bija labāks. Edgaram diemžēl bija otrādāk – pēc pirmā nobrauciena viņš bija desmitais, bet pēc otrā nobrauciena atkrita uz 14. vietu,» atzina treneris.

«Diemžēl mūsu bobslejistiem joprojām tik labi kā gribētos neveicas starts, tādēļ varbūt arī rezultāti nav tādi, kā gribētos. Taču vienlaikus mums jāatceras, ka Latvijas bobsleja izlase čempionātā piedalās ar tiem resursiem, kas mums ir pieejami, un atšķirībā no citām komandām mums nav iespēju veikt kādas variācijas komandu sastāvos,» skaidro Prūsis.

Jautāts, kā pašreizējie rezultāti ļauj prognozēt mūsu bobslejistu iespējas Vankūveras olimpiskajās spēlēs, izlases galvenais treneris norādīja: «Šobrīd, protams, negribu nevienam neko sasolīt, taču pašreizējie rezultāti ļauj droši prognozēt, ka olimpiskajās spēlēs noteikti startēs gan abas divnieku, gan četrinieku ekipāžas. Un ceru, ka cīņa būs nopietna – gan Jānim par savām iespējām un pozīcijām, gan Edgaram - par savām.»

Nākamais Pasaules kausa izcīņas posms notiks Šveicē, Sanktmoricas trasē 16. un 17. janvārī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu