«Lattelecom» meklē ģimeni, kura strīdā par TV iesaistīja policiju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Apollo

«Lattelecom» aicina Jelgavas iedzīvotājus palīdzēt atrast ģimeni, kura konfliktā par televizora pulti iesaistīja policiju. Uzņēmums plāno ģimenei piedāvātu risinājumu, kā turpmāk novērst šādus pārpratumus.

Otrdien kļuva zināms, ka kāds vīrietis Jelgavā, Lielajā ielā, izsaucis pašvaldības policiju, jo viņam izcēlies konflikts ar sievu, kura nav ļāvusi skatīties iemīļotāko televīzijas pārraidi.

«Lattelecom» aicina jelgavniekus palīdzēt atrast šo ģimeni, lai piedāvātu viņiem izmantot Interaktīvo televīziju, kas atrisinātu tamlīdzīgus ģimenes strīdus nākotnē, jo «Lattelecom» Interaktīvā televīzija ir vienīgā televīzija Latvijā, kas nodrošina raidījuma ieraksta iespēju, kā arī iespēju tos atrast arhīvā un noskatīties sev vēlamā laikā, portālam «Apollo» pavēstīja uzņēmuma pārstāve Līga Bite.

«Nav pamata satraukties, pat ja ir nokavēts iemīļotais raidījums – «Lattelecom» Interaktīvajā TV raidījumus iespējams noskatīties arī vēlāk. Piedāvājam šai ģimenei nākamo pusgadu skatīties Interaktīvo TV bez maksas un novēlam mieru un saticību turpmāk,» norāda «Lattelecom» Televīzijas biznesa daļas direktors Toms Ābele.

Interaktīvā TV ir jaunākās paaudzes televīzija  un vienīgā televīzijas Latvijā, kas nodrošina interaktivitāti - iespēju klientam izvēlēties - ko un kad skatīties.

«Lattelecom» Interaktīvā TV piedāvā tādus Latvijā vēl nebijušas iespējas kā  virtuālo video nomu, pārraižu arhīvu, raidījumu un filmu ieraksta funkciju un daudzas citas  līdz šim nepieejamas iespējas, t.sk izbaudīt TV skatīšanos augstākā- HD (augstas izšķirtspējas) kvalitātē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu