Barča: saprotu jaunus vīriešus, kuri kļūst par ministriem vai premjeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Es varu saprast jaunus vīriešus, kuri kļūst par ministriem vai par Ministru prezidentu. Ja cilvēkam iedod varu, bieži vien gadās, ka viņš nezina, ko ar varu darīt,» tā intervijā laikrakstam «Latvijas Avīze» secina Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētāja, deputāte Aija Barča.

Viņasprāt, tad dažkārt gadās, ka izpildvara sajūk ar lēmējvaru. Bet to gan derētu nošķirt. «Un, ja reizēm to nesaprot, es domāju, ļoti korekti uz to var arī norādīt,» noteic deputāte.

Viņa nepiekrīt ministra Einara Repšes izteikumiem, ka viņa runājot populistiski, sakot, ka visiem pensionāriem ātrāk jāsāk maksāt ieturētās pensijas, jo pats ministrs neilgi pēc tam nāca klajā ar līdzīgu paziņojumu.

«Ko es ar to gribu teikt? Nevajag politiski kašķēties, jāpaklausās, ko kolēģi politiķi saka, un arī premjers ir politiķis. Man rezultāta sasniegšanas mērķis ir skaidrs, līdzekļi, ar kādiem to sasniegt, ne tik sevišķi uztrauc. Un nepavisam mani neuztrauc, kurš pirmais un ko pateicis šajā sakarā,» saka politiķe.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu