Andrējeva bažījas par darbinieku aiziešanu no SPRK

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) vadītāja Valentīna Andrējeva ir nobažījusies, ka pēc algu samazināšanas regulatora darbiniekiem, daļa varētu darbu komisijā pamest.

Intervijā telekompānijas LNT raidījumam «900 sekundes» Andrējeva sacīja, ka darba apjoms SPRK pieaug trīs reizes un arī aptuveni trīsreiz mazāks atalgojums būs regulatora darbiniekiem.
«Ir ļoti liels satraukums, jo regulatoru vajag stiprināt,» atklāja Andrējeva. Viņa uzsvēra, ka SORK darbinieki ir ļoti zinoši un strādā ar lieliem monopoliem, kur ir arī lielas algas.

«Ja algas krasi samazināsies, tad mūsu darbinieki var skatīties uz energokompānijām. Darbinieki ir ļoti zinoši un pieprasīti tirgū,» teica regulatora vadītāja.

Jautāta, vai pati nemeklēs labāku atalgojumu, Andrējeva norādīja, ka tas ir viņas personīgais jautājums. Un tā kā viņai šogad beidzas pilnvaru termiņš, un tāpat būs jādomā par jaunu darbu.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu