<i>Ellu</i> uz skatuves gandrīz esot nožņaugusi čūska

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Ellas «Mīlas cirks» klubā «Essential» varējis dziedātājai beigties pavisam bēdīgi, vēsta «Vakara ziņas». Skatītājus pārsteiguši vingrotāji, uguns spļāvēji un milzu pitons. Šovs licis aizrauties skatītāju elpai, bet Ellai elpa esot aizrāvusies pavisam burtiski.

Ella savu uzstāšanos sākusi ar čūsku ap kaklu un viņa jutusi, ka tā arvien ciešāk sākusi vīties apkārt viņas ķermenim un vēl vilkusi klāt mikrofona statīvu. Turpinot šovu, dziedātāja nodemonstrējusi veiklu dejas soli un vienlaicīgi atbrīvojusies no čūskas, kas tikusi nodota tās saimnieka - horeogrāfa Leona Zviedra - rokās.

Izrādās, ka cīņa ar čūsku nepavisam nav noritējusi pēc scenārija un tīģerpitons Bubu sācis dziedātāju žņaugt. «Es pirms tam čūsku rokās nebiju ņēmusi. Esot uz skatuves, vienā brīdī sajutu, ka čūska mani sāk žņaugt. Tajā brīdī es tiešām sabijos, turklāt viņa sāka vilkt man arvien ciešāk klāt arī statīvu,» notikumu «VZ» atstāsta Ella.

Pitona saimnieks Leons Zviedris jau bijis gatavs mesties Ellai palīgā. Viņš stāsta, ka aptuveni 15 gadus vecais tīģerpitons Bubu nemaz neesot tik rāms kā izskatās: ja čūskai kaut kas nepatīkot, tā savas emocijas izrādot sev ierasto instinktu veidā. Pirms vairākiem gadiem Bubu tik ļoti vēlējies «samīļot» savu saimnieku, ka Zviedrim, tikai ātri glaudot čūskas ķermeni, izdevies to nomierināt. Aculiecinieki pēc tam apgalvojuši, ka Zviedris pēc šova esot pat spļāvis asinis.

Video no šova klubā «Essential»:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu