<i>Ella</i> debitējusi Amerikas deju mūzikas radiostaciju apvienotajā topā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Priecīga ziņa saņemta no kompānijas «Mikrofona Ieraksti» partneriem Amerikas Savienotajās Valstīs.

Dziedātājas Elīna Fūrmane, kas pasaulē pozicionējas ar skatuves vārdu DJ Ella ir pirmā no latviešu mūzikas izpildītājām, kura ar savu hitu «Shine Like A Superstar» pirms divām nedēļām debitējusi 45.pozīcijā Amerikas deju mūzikas radiostaciju apvienotajā topā «FMQB». Šajā topā apkopoti visu ASV deju mūzikas radiostaciju topi.

Kompānija «Mikrofona ieraksti» pagājušajā gada nogalē noslēdza sadarbības līgumu ar Amerikāņu kompāniju «Next Plateau Entertainment» par Ellas ierakstu popularizēšanu un izplatīšanu Ziemeļamerikā. Kopš tā brīža dziesma «Shine Like A Superstar» ir bijusi ļoti pieprasīta Amerikas un Kanādas deju mūzikas klubos un to savos «setos» iekļāvuši daudzi pazīstami rietumu un austrumu krasta dīdžeju. Par dziesmas biežo atskaņošanu klubos ziņo arī latvieši, kas dzīvo ASV un Kanādā. Singls ir pieprasīts arī Mp3 lejupielādes veikalos un pat pabijis pirmajā vietā DJ Asociācijas «MassPool» lejupielādes portālā.

Nacionālais Deju mūzikas tops tiek veidots par pamatu ņemot radiostaciju atskaņojumus, kā arī dažādus «mix show». Tas neiekļauj sevī klubu atskaņojumus, jo tādā gadījumā situācija būtu vēl daudz iepriecinošāka.

Dziesmas «Shine Like A Superstar» video:

Pēc divām nedēļām Ella dodas uz ASV lai piedalītos ikgadējā «Winter Music Conference», kas katru gadu martā norisinās Maiami pilsētā un pulcē visus pazīstamākos un slavenākos popmūzikas producentus un māksliniekus no visas pasaules.

ASV ir lielākais mūzikas tirgus pasaulē un šis ir patiešām jauks jaunums latviešu mūzikas industrijai, jo dziesma ir producēta Latvijā un to paveikuši Lotars Lodziņš un Jānis Kalve, bet izdevēji ir kompānija «Mikrofona ieraksti». 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu