«Dejo ar zvaigzni» pamet Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «F64 Photo Agency»

Svētdien, 14.martā, kad šovs «Dejo ar Zvaigzni» jau piekto reizi deju laukumā pulcēja krāšņus, enerģijas pilnus un centīgus dejotājus, šovu uz laiku nācās atstāt Danai Dombrovskai un Aleksandram Aļošinam. Kaut arī šova sākumā tieši šis pāris tika uzskatīts oar favorītiem, citi pāri panākuši progresu un nu apsteidza izbalsoto pāri savās prasmēs.

FOTOGALERIJA

Kā pirmais uzstājās iepriekšējā raidījumā solījumu dejot devušais Aivars Aksenoks. Kopā ar dejotāju Jeļenu Samujlovu viņš izpildīja tango un lēnā valša kombināciju, kas patīkami pārsteidza žūriju. Žūrijas locekļi (horeogrāfs Vladimirs Ponomarjovs, «Šmitu deju skolas» vadītāja Anita Šmite, horeogrāfs Alberts Kivlenieks un Tv un radio vadītājs Valters Krauze) pāri novērtēja ar - 10, 10, 10, 9. Un cerēja, ka raidījuma turpmākās dejas arī sniegs vienu vienīgu baudījumu.

Šī raidījuma tēma bija «Pasaules hiti» un pirmais pāris - Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins - Nellijas Furtado dziesmas «Say It Right» pavadījumā dejoja tango. Lēnais un ne pārāk enerģiskais tango, izskatījās grūti dejojams - Danas kustības brīžiem šķita nestabilas un izpalika tango raksturīgā kaisle. Tomēr žūrija šīs acīmredzamamās nianses nepiefiksēja, kā mīnusi tika minēti Aleksandra muguras sasprindzinājums un citas parasta skatītāja acij nemanāmas detaļas. No žūrijas pārsi saņēma 32 punktus (7;7;9;9).

Santa Didžus un Māris Pūce demonstrēja rumbas deju pie (atšķirībā no pagājušā raidījuma «AC/DC») salkanā Enrikas Iglesiasa hita «Hero». Santas un Māra rumba bija patiesi veiksmīgs priekšnesums ar akrobātikas elementiem, kam kā trekns punkts uz «i» bija Santas un Māra muguras izpildītais špagats. Centība tika atalgota ar 33 punktiem (8;9;7;9).

Karīna Tatarinova un Gatis Sevels sniedza elegantu stāstu par kapteini un viņa līgavu - manāms aktrises «pirksts». Kviksteps tika izpildīts Raimonda Paula hita pavadījumā un žūrija to novērtēja ar 31 punktu (7;7;7;10).

Jānis Auzāns un Zane Prokofjeva jau otro nedēļu pēc kārtas sniedza patiesi apbrīnojamu sniegumu. Viņu seksīgā rumba «Tito & Tarantula» pavadījumā noteikti noņēma šai dejai «izbalsošanas zīmogu» (līdz šim visbiežāk tikuši izbalsoti pāri, kas izvēlas dejot šo deju). Tomēr profesionāļu acis nespēja izbaudīt šo priekšnesumu un manīja tikai lietas, par kurām var izteikt kritiku. Kopsummā pārim 30 punkti (6;6;9;9).

Rolands Meržejevskis un Elīza Ancāne dejoja fokstrotu Džo Dasēna «Les Champs-Elysées» pavadījumā. Tika uzburta Parīzes aina - mazi sunīši, mazas ūsiņas, maza cepurīte un lietussardziņš. Tādas lietas uzrunā žūriju un pāris gūst 36 punktus.

Ainārs Ančevskis un Ieva Kemlere izpildīja ča-ča-ča pie Cukero hita «Baila». Kaut arī Ievu mazliet pievīla slidenā grīda, deja bija patiesi izdevusies. Krauze pat izteica frāzi, ka viņaprāt tikko redzēto deju dejojuši finālisti. Arī vērtējums labs - 34 punkti (8;8;8;10).

Tad dalībnieki vienojās kopīgā sambas dejā, bet vēlāk visus priecēja žūrijas locekles Anitas Šmites deja ar vīru Nilu un bērniem.


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu