<i>Ella</i> iespēju atgriezties deju šovā neizmantos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «F64 Photo Agency»

Ella atzinusi, ka izbalsošana no šova «Dejo ar zvaigzni», daļēji bijis atvieglojums, jo esot iekrājies ļoti daudz darba, taču tajā pat laikā  tā bijusi lieliska pieredze, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Ap Elīnu Fūrmani šova sākumā noteikti virmoja visvairāk runu, jo diskusijas par skarbajiem žūrijas komentāriem bija sacēlušas pamatīgu ažiotāžu. Viena «fronte» aizstāvēja žūriju, uzskatot, ka vienīgi desmitnieku likšana un slavinājumu bārstīšana nav pareiza šova taktika, otrā «frontē» cilvēki bija sašutuši par žūrijas nekorektumu un dalībnieku centienu noniecināšanu. Tā kā tieši Ellai nācās visvairāk ciest, no pirmā raidījuma žūrijas kritikas, viņai tika pievērsta pastiprināta uzmanība.

Arī citā raidījumā Ella izrādīja neapmierinātību par pārāk atklātajām ainām sižetā, kur viesnīcā «Baltvilla» Ellai tika veikta masāža. Pēc šī raidījuma, kur Elīna ar Rihardu dejoja rumbu, viņa guva vismazāko balsu skaitu un devās mājās. «Lai atgrieztos 7. raidījumā,» apgalvoja raidījuma vadītāji, jo šajā šovā izbalsotie pāri cīnīsies par iespēju atgriezties un turpināt cīņu par 7000 eiro. Tomēr, kā vēsta «PDz», Ella par atgriešanos necīnīšoties.

«Viss dzīvē notiek tā, kā tam jānotiek, un varbūt mazliet savādi, bet tieši naktī pēc pēdējās uzstāšanās šovā es Skype saņēmu zvanu no Maiami... Marta divdesmitajos datumos došos turp uz «Winter Music» konferenci,» žurnālam stāsta Ella. Iespējams, viņai būšot jāuzstājas kādā no tur notiekošajiem pasākumiem. Šī uzaicinājuma dēļ, viņa necīnīšoties par atgriešanos deju šovā, jo konferenci uzskatot par nozīmīgāku ieguldījumu savā turpmākajā karjerā.

Ella atzinusi, ka izbalsošanu sajutusi kā atvieglojumu, jo bija iekavēts daudz darba un visu pagājušo nedēļu viņa strādājusi ar ierakstiem - rakstījusi mūziku un tekstus jaunām dziesmām.

Deju šovu Ella uzskatot par lielisku pieredzi - esot izdarīti secinājumi un paturēts pamācošākais no žūrijas izteikumiem, kas noteikti vēl noderēšot. Esot apgūtas arī jaunas prasmes dejošanā un iegūti divi lieliski draugi - Rihards un Viola.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu