Liene Šomase uzsāk kopdzīvi ar bērna tēvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valts Kleins

Dziedātāja Liene Šomase, kas decembrī paziņoja, ka ir mātes cerībās, uzsākusi kopdzīvi ar bērna tēvu Mārtiņu Samuli, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Lienesprāt, dzīvošana kopā pirms lielā notikuma topošajiem vecākiem esot tikai loģisks solis. Bērniņa nākšana pasaulē gaidāma vasaras sākumā.

«Mēs sadzīvojam lieliski, mums nav nekādu komunikāciju problēmu,» žurnālam stāsta dziedātāja, piebilstot, ka viņai ir bijusi kopdzīves pieredze. Pārsvarā pāris tiekoties tikai vakaros, jo Mārtiņam darba diena sākoties agri, kamēr Lienei - kā jau radošam cilvēkam - darba diena sākoties daudz vēlāk.

Uz jautājumu - vai tas palīdz izvairīties no strīdiem - dziedātāja atzinusi, ka uzskata, ka mīlestībā bez nelieliem strīdiem nemaz nevarot iztikt.

Liene un Mārtiņš vēl nezinot gaidāmā bērniņa dzimumu, jo «mazulis esot spītīgs un ārstam rāda tikai dibenu,» atklājusi dziedātāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu