Kurš pāris atgriezīsies šovā «Dejo ar zvaigzni»?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «F64 Photo Agency»

Domājams, ka šajā svētdienā, 28.martā, šovam «Dejo ar zvaigzni» skatītāji sekos līdzi vēl cītīgāk, jo par atgriešanos šovā cīnīsies četri līdz šim izbalsotie pāri. Deju laukumā skatītājiem tiks demonstrēta ugunīgā pasadoble, kaislīgais tango, enerģiskais ča-ča-ča un fokstrots.

Visus iepriecinās arī šovā palikušie pāri, kuri sniegs priekšnesumus, par kuriem gan vairāk nekas netiek atklāts. Skatītājus pārsteigs arī žūrijas sastāvs - ierasto stingro un taisnīgo trijotni papildinās pirmās «Dejo ar Zvaigzni» sezonas uzvarētāju pāris. Baudiet šī gada skatītāko šovu «Dejo ar Zvaigzni» jau šajā svētdienā, 28.martā 20.00 TV3.

Šova veidotāji atklājuši, ko katrs no pāriem gatavo īpašajai atgriešanās reizei – Karina Tatārinova un Gatis Sevels nepaspēja atvilkt elpu pēc izbalsošanas un uzreiz metās jaunos mēģinājumos, lai svētdien sniegtu priekšnesumu, dejojot fokstrotu. Dana Dombrovska pasadobles dejā ar Aleksandru Aļošinu mēģinās atklāt savu ugunīgo, kaislīgo un stingro rakstura šķautni. Gundars Lintiņš un Darja Burova jau vairāku nedēļu garumā strādā pie ča-ča-ča dejas. Bet spēkavīrs Aivars Visockis ar Marinu Martinovu skatītājiem sola sniegt tango priekšnesumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu