Deju šovā atgriežas Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «F64 Photo Agency»

Šova «Dejo ar zvaigzni» septītajā raidījuma izbalsotajiem pāriem bija iespēja cīnīties par atgriešanos šovā un tad kopā ar pārējiem pāriem mēģināt iegūt galveno balvu. 

<b>FOTOMIRKĻI</b>

Atgriešanās šovā izbalsotie pāri demonstrēja divas dejas - vienu jaunu un vienu jau dejotu deju. Gundars Lintiņš un Marina Martinova priecēja ar ča-ča-ča un tango. Karina Tatārinova un Gatis Sevels demonstrēja fokstrotu un ča-ča-ča. Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins dejoja pasadobli un kvikstepu. Aivars Visockis un Darja Burova sniedza tango un ča-ča-ča deju priekšnesumus.

Pāru atgriešanās vai neatgriešanās šovā tika atstāta «uz skatītāju pleciem», jo žūrija sniedza komentārus, bet viņiem nebija iespēja vērtēt pāru priekšnesumus. Kopsummā žūrija - Vladimirs Ponomarjovs, Anita Šmite, Alberts Kivlenieks un Lauris Reiniks - par pāru sniegumiem izteicās pozitīvi un novērtēja progresu, salīdzinot atkārtoto deju sniegumu.

Tie pāri, kas jau nodrošinājuši vietu pusfinālā nolēma pārsteigt skatītājus. Šoreiz dalībnieki nolēma sadalīties - puikas pret meitenēm. Meitenes - Santa Didžus, Ieva Kemlere, Zane Prokofjeva un Elīza Ancāne - patiesi pārsteidza ar Čaikovska baleta «Gulbju ezers» fragmentu. Dāmas bija tērpušās īstos baleta tērpos un deju izpildīja puantēs. Vladimirs Ponomarjovs savu sajūsmu pauda, sniedzot dalībniecem skūpstu uz vaiga. Puišu priekšnesumu iegāza bars vaļīgi ģērbtu meiteņu aiz kuru mugurām Jāni Auzānu, Aināru Ančevski, Māri Pūci un Rolandu Meržejevski īsti nevarēja pat saredzēt.

Skatītāji lēma, ka nākamajā raidījumā pārējiem pusfinālistiem pievienosies Dana Dombrovska un Aleksandrs Aļošins.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu