Šūmahers uzstāj, ka joprojām var cīnīties par augstām vietām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Septiņkārtējais F-1 pasaules čempions Mihaels Šūmahers uzsver, ka joprojām ir spējīgs izrādīt konkurenci cīņā par augstām vietām, ziņo [s:32334].

Sezonas pirmajā posmā Bahreinā Šūmahers ieguva sesto vietu, bet aizvadītās nedēļas nogalē Austrālijā ierindojās desmitajā vietā, tomēr «Mercedes GP» pilots saglabā optimismu pirms šo svētdien gaidāmās Malaizijas «Grand Prix» izcīņas.

«Mēs daudz neatpaliekam un domāju, ka nākamajos posmos sniegumu vēl uzlabosim,» savā mājaslapā citēts Šūmahers.

Viņa komandas biedrs Niko Rosbergs Austrālijā izcīnīja piekto vietu, arī šoreiz finišējot augstāk par septiņkārtējo pasaules čempionu.

«Protams, uzreiz tas nav pamanāms, taču, iedziļinoties pagājušās nedēļas notikumos, domāju, ka mēs nostartējām labi un bija jūtami uzlabojumi. Diemžēl sasniegtais rezultāts to neapstiprina,» piebilst Šūmahers.

«Domāju, ka gan es, gan Niko varējām būt divas vai trīs vietas augstāk,» uzskata Šūmahers. «Ja būtu sākuši sacīksti no labākām starta vietām, tad spētu cīnīties par pjedestālu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu