«Mercedes GP» vadītājs: būtu muļķīgi «norakstīt» Šūmaheru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmās formulas komandas «Mercedes GP» šefs Niks Fraijs norāda, ka būtu muļķīgi, ja konkurenti jau pasteigtos «norakstīt» septiņkārtējo F-1 čempionu Mihaelu Šūmaheru un viņa cerības uz titulu, vēsta [s:32428].

Fraijs ir pārliecināts, ka Šūmahers ir spējīgs cīnīties par uzvarām un viņa duets ar Niko Rosbergu šosezon vēl izcīnīs vairākas vietas uz goda pjedestāla.

«Mums ir ļoti spēcīga komanda, tādēļ ikviens, kurš mūs nenovērtēs, rīkosies ļoti muļķīgi,» uzsver «Mercedes GP» šefs. «Katrā sacīkstē Šūmahers iemācās ko jaunu un tas pilnveido viņa meistarību.»

Pirmajos trīs sezonas posmos Šūmahers ir sakrājis tikai deviņus punktus, par 30 punktiem atpaliekot no kopvērtējuma līdera Felipes Masas («Ferrari»).

«Esmu ļoti optimistisks. Mēs šosezon būsim stipri. Kas zina, vai spēsim uzvarēt, taču noteikti būsim galveno pretendentu vidū,» uzskata Fraijs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu