Lembergs: man ir žēl, ka Maizīti neievēlēja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

«Man ir žēl, ka Jāni Maizīti atkārtoti neievēlēja par ģenerālprokuroru, jo viņš savā ziņā nodrošināja mana tēla veidošanu,» komentējot Maizīša neievēlēšanu, sacīja Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs. Portālam «Apollo» Lemberga viedokli pavēstīja Ventspils pilsētas mārketinga nodaļa.

«Man kā politiķim ir izdevīgs tāds ģenerālprokurors, kas politisku un karjeras interešu vadīts izvirza man apsūdzības, kas pēc tam sabrūk kā kāršu namiņš. Kā zināms, ģenerālprokurors Jānis Maizītis pret mani ir cēlis jau trīs apsūdzības — tā saucamo «Grinberga lietu», apsūdzību par ieņēmumu deklarācijas neiesniegšanu, kā arī lietu pret Drošības policijas pulkvedi Indriksonu, kuru apvainoja spiegošanā it kā manā labā. Kā zināms, tiesā visās šajās lietās Maizītis ar kaunu zaudēja,» klāstīja Lembergs.

«Taču man kā Latvijas patriotam šķiet, ka Latvija ir pelnījusi profesionālāku un politiski neangažētu ģenerālprokuroru, tādu, kuram likums stāvētu pāri visam,» atzina Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu