Uzzini, kuras jaunās grupas atklās motosezonu Biķerniekos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Vakar vakarā, 20. aprīlī, noslēdzās Latvijas jaunajām grupām piedāvātais ekspreskonkurss par piedalīšanos moto sezonas 2010 atklāšanas pasākumā 24. aprīlī, Biķernieku trasē.

«Adventure Calls»

Grupu informācijas izvērtēšana izvērtās par visai ilgu procesu, jo piedāvātais muzikālais materiāls bija gana apjomīgs un daudzveidīgs. Vērtēšanā piedalījās «DFF Production», Moto klubu asociācijas, portāla «Apollo» un pasākumu rīkotāju kompānijas «RJK» pārstāvji, kuri garās diskusijās vērtēja gan grupu kvalitatīvos rādītājus, gan atbilstību moto pasākuma specifikai.

Konkursa organizatori vēlas izteikt lielu paldies grupām par atsaucību un lielo aktivitāti. «Nākas secināt, ka Latvijā vienmēr ir daudz muzicēt gribošu grupu, kas ir labs rādītājs, jo liecina par to, ka radošais potenciāls mūsu tautai ir neizsmeļams! Kļūst skaidrs, ka nav arī daudz pasākumu, kur šādām, pagaidām atpazīstamību neieguvušām grupām uzstāties. Gribas piezīmēt arī to, ka vairākām grupām ir nopietnas iespējas nākotnē konkurēt ar jau populārām grupām, taču, lai tas notiktu drošāk būtu talkā aicināt kādu mūzikas producentu, kura padoms lieti noderētu nebūt ne rozēm kaisītajā ceļā uz lielākām skatuvēm,» šādas un līdzīgas domas izteica vairāki žūrijas dalībnieki.

Vēlreiz apsveicot konkursa uzvarētājus – grupas «Stonestreet» un «Adventure Calls», konkursa rīkotāji informē, ka tuvākajā laikā grupas «Double Faced Eels» menedžmenta pārstāvis sazināsies ar grupām, lai koordinētu turpmākās darbības «Moto sezonas 2010» atklāšanas pasākuma sakarā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu