Līdz «Baltic Beach Party» desmitgades svinībām - 3 mēneši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Līdz «Baltic Beach Party» desmit gadu svinībām Liepājas pludmalē vēl palikuši 3 mēneši, taču jau labu laiku aizkulisēs rit dažādiem izaicinājumiem pilns darbs, lai jautrības, veiksmes un dzīvesprieka 10 gadu svinībās 23. un 24. jūlijā vēja pilsētā, pašā jūras krastā netrūktu ne krāsu, ne akordu, ne skaņu un ne vissmalkāko nianšu.

Desmit gadu laikā «Baltic Beach Party» izaudzis no neliela, lokāla un jautra dažu tūkstošu liepājnieku iemīļota pasākuma pludmales smiltīs, līdz Eiropas līmeņa festivālam, kuru jau pirms diviem gadiem, piemēram, britu izdevums «The Guardian» novērtēja kā vienu no TOP10 vietām pasaulē, kur baudīt pludmales ballīti, kurš 2009.gadā tika nominēts balvai «UK Festival Awards», bet šogad «European Festival Awards», kuru katru gadu izvēlas ap 50 tūkstošiem un vairāk apmeklētāju.

«Tāpat kā visus gadus, arī šogad «Baltic Beach Party» nesola Glastonberijas festivāla līmeņa saturu vai «Rock'am'Ring» mērogu, taču pavisam noteikti, tāpat kā līdz šim, «Baltic Beach Party» apsola, ka tieši 23. un 24. jūlijs būs divas īstākās dienas un naktis šajā vasarā, lai aizmirstu ikdienu, lai ļautos dejām un skaistam neprātam Liepājas pludmales smiltīs, lai sastaptu jaunus un atkalredzētu vecos draugus, paziņas un garāmgājējus. Mēs esam gatavi jau desmito reizi pēc kārtas atkal uzbūvēt pasauli pasaulē, kurā katram būs iespēja atrast un izvēlēties savu mūziku, savu izklaidi, savas krāsas, savu piedzīvojumu, un kopā ar līdzīgi domājošajiem baudīt to visu,» 10 gadu svinības ieskicē viens no festivāla rīkotājiem Raivo Mediņš.

Jau beidzoties iepriekšējā gada festivālam, sākās darbs pie jubilejas gada festivāla īpašo viesu saraksta, kurš būs gatavs un pilnībā tiks izziņots maija sākumā.

«Tā esam darījuši visus šos gadus, tā darīsim arī šoreiz – festivāla īpašos viesus nosauksim tieši tajā brīdī, kad visi būs apstiprinājuši savu dalību. Gribam paziņot visus reizē, kad viss būs saskaņots un noslīpēts, kad nekas nemainīsies. Taču jau šobrīd varu iepriecināt un savā ziņā arī apbēdināt – tāpat kā līdz šim, arī šogad ikvienam būs ko mīlēt un būs arī ko nīst. «Baltic Beach Party» vienmēr ir ticējis, ka svarīgākais ir ļaut katram pašam izvēlēties savu un kritizēt svešu,» skaidro Raivo Mediņš.

Jubilejas gadā «Baltic Beach Party» nāk klajā arī ar jaunu interneta mājas lapas versiju, kurā no šodienas līdz festivālam un pēc tā, ikviens varēs atrast un iepazīt gaidāmo, kā arī atcerēties notikušo un jau piedzīvoto kādā citā reizē. «beachparty.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu