Sāra Džesika Pārkere gulējusi kopā ar savām ekrāna partnerēm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas zvaigzne Sāra Džesika Pārkere atzinusi, ka filmas «Sex and the City 2» («Sekss un lielpilsēta 2») uzņemšanas laikā gulējusi ar savām ekrāna partnerēm Kimu Ketrelu, Sintiju Niksoni un Kristinu Deivisu.

Kā skaidroja Pārkere, filmējoties Marokā, aktrises kļuva ļoti tuvas. «Tik ilgi esot prom, mūsu saites kļuva vēl ciešākas, nekā to var redzēt uz ekrāna,» atklāja aktrise, kas populārajā seriālā un pilnmetrāžas filmā atveido Keriju Bredšovu. «Mēs dzīvojām kopā, ēdām kopā visas maltītes, dalījām vienu ģērbtuvi un reizēm pat gulējām vienā gultā.»

45 gadus vecā zvaigzne atzina, ka bija grūti būt projām no viņas vīra Metjū Broderika, septiņus gadus vecā Džeimsa Vilkija un dvīnēm Merionas un Tebitas. «Būt projām no mājām un bērniem bija patiešām grūti, un es nespētu to izturēt ne ar vienu citu cilvēku grupu.«

Sarunā ar britu tabloīdu «The Sun» Pārkere arī atklāja kādu gaidāmās filmas sižeta detaļu. Filmas turpinājumā Pārkeres varone Kerija Bredšova dziedās karaoke, tiesa, aktrise atzina, ka viņai daudz labāk patīk mainīt bērnu autiņus. «Karaoke man šķiet ārkārtīgi nomācošs. Dziedāt, nemaz to negribot, piedzērušos cilvēku priekšā ir patiešām slikti. Es daudz labprātāk mainītu autiņus, ko es slepenībā mīlu,» atklāja aktrise.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu