Platacim esot bijuši dažādi dīvaini paradumi, tostarp «izgaišana»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Ja advokāta Aināra Platača pazušanu viņa kolēģi saista ar viņa profesionālo darbību, cilvēki, kas viņu pazīst, norāda uz advokāta paradumiem, kas viņiem neliek uztraukties par vīrieša pazušanu, raksta «Diena».

Cilvēki, kas viņu pazīst, laikrakstam atklāj, ka advokāts dažkārt mēdzis lietot grādīgos dzērienus un tā dēļ reizēm aizgājis neceļos.

«Viņš ir drosmīgs advokāts, kurš uzņēmies šķietami bezcerīgas lietas un vinnējis tās. Ne velti savulaik viņš bijis advokātu top piecniekā,» laikrakstam stāsta kāds Platača pazinējs, kurš vēlējies palikt anonīms.

Līdzīgās domās ir advokāts Uldis Cakars, kurš Plataci pazīst vairāk nekā 25 gadus. Viņam par drauga pazušanu pagaidām raižu nav. Arī viņš trešdien piedalījies Platača meklēšanā Rīgas rajona Muceniekos.

«Es to meža masīvu pārzinu labi, tās ir manas medību vietas. Mēs to kārtīgi izstaigājām un neko neatradām, tādēļ domāju, ka Platacis ir dzīvs, ka viņam viss ir kārtībā un ka pavisam drīz viņš atradīsies pats,» pārliecināts ir Cakars. Arī viņš atklāj, ka draugs mēdzis aizrauties ar alkoholu un viņš nebrīnītos, ja reibumā būtu kaut kur atstājis savu auto un vienkārši devies prom.

Tik vienkāršam izskaidrojumam netic Platača bijušais kolēģis Ainārs Dzelze. Viņš stāsta, ka Platacis nekad nemēdza pazust no biroja tā, lai neviens nezinātu, kur viņš ir. Vienmēr kāds no biroja darbiniekiem bija informēts par viņa atrašanās vietu.

Savukārt policijas aprindās figurējot arī versija, ka Platacis varētu būt izgaisis apzināti, taču šādas iespējamās rīcības motīvi netiek minēti. Laikraksts min, ka acīmredzamais ieguvums, ka tādējādi varētu tikt novilcinātas kādu aizstāvāmo tiesas sēdes, ir pārāk niecīgs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu