Jāņa Groduma ārstēšanai savāc 900 latus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Aizvadītajā otrdienā, 25. maijā, tirdzniecības centrā «Spice», pie info centra notika leģendārās rokgrupas Līvi mūziķa Jāņa Groduma foto personālizstādes atklāšana. Kopumā izstādē bija apskatāmi un nopērkami 15 lielformāta darbi, kas tapuši pērnā gada nogalē un šogad.

Rokmūziķa Jāņa Groduma izstāde t/c «Spice» bija apskatāma nedēļu no 25. maija līdz 31. maijam. Izstādes atklāšanas dienā tika nopirktas jau 2 mākslinieka foto gleznas par kopējo summu 600 Ls.

Noslēdzoties izstādei kopumā tika pārdotas 6 lielformāta un vairākas mazās fotogrāfijas. Kopā savācot, aptuveni 900 Ls, kas tiks izmantota mūziķa ārstēšanai. Smagi slimā mūziķa ārstēšanai un rehabilitācijai varēja ziedot arī naudu, starp lielākajiem ziedotājiem bija draugi, kolēģi un rokgrupas Līvi un Jāņa fani.

Režisore un izstādes organizētāja Žaklīna Cinovska: «Vēlos izmantot mediju starpniecību, lai Jāņa un Elitas vārdā pateiktos visiem tiem labajiem cilvēkiem, kas palīdzēja noorganizēt izstādi tik īsā laikā, sniedza morālu un finansiālu atbalstu. Jānis jūtas ļoti aizkustināts, pacilāts un sola turpināt cīņu ar smago slimību.»

elitapatmalniece@inbox.lv

Kā jau tika iepriekš ziņots Labdarības akciju kopā ar tirdzniecības centru «Spice» organizēja Latvijā zināmā režisore un producente Žaklīna Cinovska un modes māksliniece Elita Patmalniece. Ekspozīcijā izstādītos foto mākslas darbus varēja nopirkt ikviens, un iegūtā nauda tiks novirzīta mūziķa ārstēšanai.

Lai sniegtu finansiālu atbalstu māksliniekam, ir atvērts Jāņa Groduma ziedojuma konts «Swedbankā», kurā cilvēki var ziedot naudu ārstēšanai:

  • Jānis Grodums,
  • p.k.10065810805,
  • konta nr. LV11HABA000151A117998.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu