«ATB» prezentē video un uzstāsies Lasvegasā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šā gada viens no īpašajiem festivāla «ZZ Baltic Beach Party» viesiem, vācu mūziķis un producents «ATB», neilgi pēc festivāla desmitgades jubilejas svinībām, četras sestdienas augustā, uzstāsies vienā no slavenākajiem klubiem pasaulē – 2500 kvadrātmetrus plašajā «Rain Nightclub», kas atrodas Lasvegasā, «Palms hotel» viesnīcā.

«ATB» sniegs četrus ekskluzīvus koncertus, pārņemot rezidentūru no Paul Oakenfold, kurš visas vasaras garumā uzstājas klubā ar programmu «Perfecto Las Vegas».

Jāpiebilst, ka uzstāšanās «Rain Nightclub» nav vienīgie «ATB» plāni Amerikas Savienotajās Valstīs. Piecu nedēļu laikā, kuras «ATB» pavadīs ASV, viņš uzstāsies arī Fēniksā, Anaheimā, Temekulā, Holivudā, Mineapolisā un Ņujorkā.

Jāpiebilst, ka jūlija sākumā ikvienam būs iespēja izbaudīt «ATB» šīs vasaras mūziku, kad veikalu plauktos nonāks «ATB» jaunākais veikums – miksu izlase «ATB – Sunset Beach DJ Session». Viens no šīs izlases spilgtākajiem darbiem ir singls «Could you believe», kura video klips 22.jūnijā piedzīvoja pasaules pirmizrādi.

Jau vēstīts, ka «ZZ Baltic Beach Party» desmitgades svinības šogad norisināsies trīs dienas, no 22. līdz 24.jūlijam. Kā īpašie viesi uz Liepāju šogad pošas THE RASMUS, ATB, ZVERY, MADCON, SISTEM, TUKLAN, SKIP THE USE, DJ SASH, BEDWETTERS, AUDIOSMOG, DARIO G. Savukārt par godu festivāla jubilejai, ar sensacionālu priekšnesumu, pirmo un vienīgo reizi šajā desmitgadē festivālā uzstāsies igauņu kantrī pank grupa REIGANI.

Biļetes uz festivālu nopērkamas «Biļešu Paradīzes» kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – «bilesuparadize.lv». Vairāk par festivālu – «beachparty.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu