Liene Šomase plāno atsākt dziedāt, kamēr tētis auklēs meitu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.fotoatelje.lv

17.jūnijā dienas vidū sevi pasaulē pieteica dziedātājas Lienes Šomases un unņēmēja Mārtiņa Samuļa meitiņa Gabriela - 53cm un 3,930 kg liela. Gan meitiņa, gan māmiņa jūtas ļoti labi un 21.jūnijā laimīgā trijotne jau varēja doties mājās.

«Tie mums bija īsti svētki,» stāsta jaunā māmiņa. «Vispirms, izejot no slimnīcas izdzirdu saksofona spēli,- mums muzicēja pats Artis Gāga. Uzreiz pēc tam ieraudzīju izpušķotu auto ar krāšņu vītni un krāsainiem taureņiem uz tās. Biju tik aizkustināta, ka sāku raudāt. Arī Mārtiņam bija asaras acīs.»

Grūtniecības sākuma teikts, ka būšot puika, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve». Tomēr Mārtiņš jūtoties laimīgs, ka kļuvis par tēti meitai: «Man šķita, ka meita man vairāk piestāv nekā dēls. Pat nezinu kāpēc. Gribu, lai viņa aug stipra. Lai viņai ir mans miers un Lienes enerģija.»

Mārtiņš arī piedalījies dzemdībās un Lienei nav bijis šaubu, ka viņš būs klāt. Mārtiņš neesot no tiem vīriešiem, kas to nevarētu izturēt un viņa klātbūtne esot bijusi zelta vērta.

Meitiņas vārds Gabriela pie vecākiem «atnācis» nejauši, vēsta «PDz». Abiem vecākiem domstarpību šajā ziņa nav bijis. «Negribēju neko latvisku, jo šķita - viņa būs tik īpaša, ka vajag kaut ko karalisku, elegantu. Vecāki tikai vēlāk izlasījuši šī vārda skaidrojumu - Dieva pirmais eņģelis. Viņi arī vienojušies, ka meitiņai būs tēva uzvārds Samule, kaut gan sākumā Liene gribējusi likt savu uzvārdu. Gabriela Samule gan labāk izklausoties, gan, ja uzvārds ietekmējot dzīves gājumu, labāk, lai tā ritot kā tētim.

Mazās Gabrielas mājās pārbraukšanas svētkus organizēja BM Auto, kas jau bērniņa gaidīšanas laikā pieteicās kļūt par topošā mazuļa labvēli – vizināt viņu un vecākus visos viņu dzīves svarīgajos notikumos, apdāvināt, lolot un gādāt par jaukiem pārsteigumiem. «BM Auto» pārstāve Diāna Gaidaša stāsta: «Šis auto simbolizē vienkop komfortu un drošību. Arī neatlaidību, mērķtiecību un spēju izbraukt jebkurus ceļus, neapstāties nekādu grūtību priekšā. To arī vēlam mazajai Gabrielai – būt stiprai un uzņēmīgai sava ceļa gājējai.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu