«Reiganu» čība atgriezusies Latvijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Vakar naktī, bez piecpadsmit divos, tika saņemta uzmundrinoša ziņa, ka atpakaļ līdz Latvijai, veiksmīgi nogādāta igauņu kantrī pank grupas «Reigani» apgleznotā festivāla «ZZ Baltic Beach Party» pludmales čība.

No šodienas līdz pat festivālam tā apskatāma Rīgā, tirdzniecības centrā «Spice».

konkurss@beachparty.lv

Jau iepriekš vēstīts, ka igauņu kantrī pank grupa «Reigani» par godu festivāla «ZZ Baltic Beach Party» desmitgades svinībām ieradīsies Liepājā, lai sniegtu sensacionālu šovu!

Biļetes uz festivālu «ZZ Baltic Beach Party» iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – «bilesuparadize.lv» (Latvijā) un «tiketa.lt» (Lietuvā). Līdz 6.jūlijam ceturtdienas biļešu cena ir 5 lati, savukārt divu dienu biļete uz piektdienu un sestdienu maksā 16 latus. Vēlāk biļetes kļūs dārgākas. Joprojām iespējams izmantot arī festivāla ģenerālsponsora «Zelta Zivtiņa» un sponsora «Zelta Alus» piedāvātās iespējas tikt pie atlaidēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu