<i>Aisha</i> un <i>Ella</i> pusdieno ar Ovečkinu, nezinot, kas viņš par zvaigzni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

NHL zvaigzne - hokejists Aleksandrs Ovečkins aizvadītajā nedēļā atradies Latvijā, lai piedalītos sava drauga (arī hokejista) Iļjas Ņikuļina dēla kristībās, vēsta žurnāls «Kas Jauns».

Ovečkins izbaudījis gan Rīgas nakts dzīvi, gan atpūtu Jūrmalas smiltīs. Tieši Jūrmalā Ovečkins sastapies ar Latvijas blondajām skatuves māksliniecēm Aishu (24) un Ellu (24). Dāmas gatavojušās ieturēt maltīti kādā Jūrmalas restorānā, kur sastapušas arī NBA basketbolistu Andri Biederiņu ar draudzeni Madaru Grīnbergu. Kamēr Aisha un Ella gaidījušas pasūtījumu, ar viņām vēlējies iepazīties kāds sportiska auguma krievu valodā runājošs vīrietis.

«Kas Jauns» meitenes satklājušas, ka stundu, ko trijotne pavadījusi kopā, viņi runājušies par laiku un atpūtu Jūrmalā.

«Kas tas bija par puisi? NHL zvaigzne? Ko viņš spēlē?» - tik pārsteigta par nejaušo paziņu bijusi Ella. «Mēs neatpazinām šo cilvēku! Arī viņš pats nestāstīja, kas viņš ir!» atklājušas mūziķes.

Ovečkina draugi žurnālam atklājuši, ka viesošanās Latvijā hokejistam ļoti patikusi. Ovečkins viņiem arī atzinis, ka Latvijā esot ļoti skaistas un burvīgas sievietes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu