«Baltic Beach Party» nākamgad Liepājā nebūs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

«No Beach Party, No Summer!» - Festivāla «ZZ Baltic Beach Party» organizatori šodien Liepājā notikušās preses konferences laikā paziņoja, ka nākamajā gadā pludmales festivālu Liepājā nerīkos.

«Lēmumu nākamgad nerīkot pludmales festivālu pieņēmām jau kādu laiku atpakaļ, taču ilgi šaubījāmies vai darīt to zināmu pirms, vai arī pēc jubilejas svinībām. Izlēmām pirms, jo vispirms tas ir godīgi attiecībā pret festivāla draugiem, kā arī tāpēc, ka šis lēmums nebija pieņemams viegli un, nav ko liegties, šī bija sāpīga izvēle. Desmit gadu  laikā mums ir izdevies izauklēt festivālu, uz kuru Liepājā ierodas milzumdaudz apmeklētāju no Latvijas, Baltijas un citām valstīm. Festivāla un Liepājas vārds izskanējis aiz Latvijas robežām uz Liepāju braukušas pasaulē zināmas grupas. Festivāls saņēmis dažādas atzinības, pat starptautiskā līmenī, u.t.t. Mums ir gandarījums, ka viss tas izdevies tieši tā, kā ir izdevies! Sakām lielu paldies un esam pateicīgi visai tai Liepājas daļai, kuras atbalstu un plecu ik gadu esam jutuši. Taču šis lēmums, tika pieņemts, apzinoties, ka bez galvenā atbalsta – Liepājas pašvaldības – mēs festivālu, tādā kvalitātē, tik lielu, apjomīgu un krāsainu, turpināt rīkot vairs nevaram. Mums diemžēl desmit gadu laikā tā arī nav izdevies pārliecināt Liepājas pašvaldību, ka šis nav tikai divu cilvēku bizness,» stāsta festivāla autori un rīkotāji, brāļi Raivo un Mareks Mediņi.

«Taču šobrīd visa festivāla komanda katru dienu un brīžiem pat naktīs strādā, lai noslīpētu katru niansi, lai visas svecītes dzimšanas dienas tortē mirdzētu un laistītos! Dažos vārdos to var pateikt vienkārši – mums šobrīd ir svētku sajūta! Katru gadu esam izvirzījuši mērķi uztaisīt atkal labāko, krāsaināko un īpašāko festivālu. Tāds mērķis mums ir arī šogad. Un tieši tāpēc izlēmām darīt zināmu visiem, ka šis ir pēdējais mūsu festivāls Liepājā. Lai katrs, kuram ir vēlme izdzīvot un piedzīvot šos svētkus, varētu to darīt kopā ar mums!»

Kā vēstīts, festivāls «ZZ Baltic Beac Party» šogad svin 10 gadu jubileju un pirmo reizi norisināsies trīs dienas un trīs naktis – no 22. līdz 24.jūlijam. Kā īpašie viesi ieradīsies mūziķi un grupas no dažādām valstīm – REIGANI (Igaunija), THE RASMUS (Somija), MADCON (Norvēģija), SKIP THE USE (Francija), ATB (Vācija), SISTEM (Rumānija), SASH! (Vācija), ZVERI (Krievija), TUKLAN (Nigērija), AUDIOSMOG (Vācija) un BEDWETTERS (Igaunija).

Gaidāmi arī dažādi krāsaini notikumi gan uz «Zelta saulrietu» skatuves, kur uzstāsies dažādi pašmāju mūziķi, un viens no spilgtākajiem toņiem būs Latvijas festivālu vectētiņa iedvesmotā programma «Liepājas Dzintara zelta mirkļi». Deju mūzikas cienītāji savu varēs atrast «ZZ Beach Dance House», kur uzstāsies virkne dažādu DJ no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas un citām valstīm. Tradicionāli Liepājas pludmalē gaidāmas arī sporta spēles, dažādas skates un šovi, pasākumi arī pašiem mazākajiem ballītes apmeklētājiem un daudz kas cits.

Vairāk informācijas par festivālu atrodama interneta mājas lapā – «beachparty.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu