«ZZ Baltic Beach Party» laikā notiks amatieru futbola mači

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Sporta klubs «Liepājas metalurgs» festivāla «ZZ Baltic Beach Party» laikā,  ceturtdien, 22. jūlijā un piektdien, 23. jūlijā, no pulksten 14, statidona «Daugava» rezerves laukumā piedāvās uzspēlēt futbolu.

Jau pagājušā gadā spēlēt gribētāju atsaucība bija liela – sacensības kopā pulcēja vairāk kā divdesmit komandu no dažādām Latvijas pilsētām. Festivāla apmeklētājiem tā bija iespēja dažādot Liepājā pavadāmās dienas un līdzās mūzikas baudīšanai, pašiem piedalīties sportiskās aktivitātēs, lai vakaros ap saulrieta laiku, atkal pievērstos pludmalei un mūzikai. Savukārt Liepājas amatieru komandām tā ir laba pieredze, lai samērotu spēkus ar komandām, kuras ikdienā nav vēl iepazītas.

iltnere@inbox.lv

Kā zināms, festivāls «ZZ Baltic Beach Party» šogad svin 10 gadu jubileju un šī iemesla dēļ pirmo reizi notiks 3 dienas un 3 naktis – no 22. līdz 24. jūlijam. Liepājā, pašā jūras krastā ikvienam būs iespēja redzēt un novērtēt gan virkni ārvalstu, gan pašmāju mūziķu. Vairāk par festivālu internetā atrodams mājas lapā «beachparty.lv».

Biļetes uz festivālu iegādājamas «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā, kā arī internetā – «bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu