«JOY» vasaras aktualitātes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunajā JOY numurā mēs tev dāvājam īstu vasaras sajūtu. Romantiskās foto sesijas laikā Spīķeros un Viesturdārzā modeļi Beate un Antons vizinājās ar modes mākslinieka Arta Štamgūta nobružāto vintedža divriteni. „Lēnāk, es krītu!” uz bagāžnieka spiedza Beāte, tikmēr Antons tikai palielināja ātrumu. Esam pārliecinājušās, ka divritenis vasarā ir stilīgākais pārvietošanās veids – vējš matos un absolūta brīvības sajūta. Lai tevi iedvesmo jauno latviešu dizaineru radošie tērpi foto stāstā Pilsētas romantika.

Pa to laiku otrā pasaules galā – Losandželosā – mūsu Holivudas reportiere Frānsisa Šēneberga tikās ar Eštonu Kačeru. Aktieris bija labā omā un stāstīja par savām jaunajām filmām, kaislību uz tvīterošanu un to, cik nozīmīgs viņa laulībā ar Demiju ir. Ja Eštons tev šķiet pārākais smukulītis, pārliecinies par to, ka patiesībā iekārojamam vīrietim nebūt nav jāizskatās kā grieķu dievam. Par to (mazliet ar veselīga humora piedevu) lasi reportāžā Ne Apolons, bet ar harismu. Arī mūsu šī mēneša vāka seja – lieliskā aktrise Andželīna Džolija – nenoliedzami ir harismātiska būtne, kas mūs pārsteidz ar savu dumpinieces dabu. „Sirdī joprojām esmu tetovētā panku meitene, un dažreiz man patīk darīt trakas lietas,” atzīstas satriecošā Andželīna.

Ja tu vēl neesi bijusi atvaļinājumā, tad augusts ir īstais mēnesis, lai beidzot atpūstos un izbaudītu vasaru. Tepat Latvijā vai kādā eksotiski neparastā vietā, galvenais – labā kompānijā vai medusmēnesī kopā ar mīļoto. Interesantas idejas kāzu ceremonijām atradīsi JOY kāzu reportāžā. Starp citu, vai tavā koferī vēl ir brīva vieta? Tad apskaties, ko vērts ņemt līdzi ceļojumā mūsu interjera materiālā. Atvaļinājumā ir laiks, lai sauļojoties nesteidzīgi apdomātos un tajā pašā laikā arī kaut ko darītu savas nākotnes labā. Kā sākt jaunu dzīvi uzreiz pēc brīvdienām – par to lasi reportāžā 10 jautājumi, kas mainīs dzīvi. Novēlam lielisku atvaļinājumu!
Tava JOY komanda

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu