Silvestrs Stalone parādā brazīliešiem divus miljonus ASV dolāru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Holivudas zvaigzne Silvestrs Stalone palicis parādā vairākām brazīliešu kompānijām, kas iesaistījās viņa jaunākās filmas «The Expendables» («Neiznīcināmie») uzņemšanā.

Kā vēsta Brazīlijas nedēļas ziņu žurnāls «Veja», filmas «The Expendables» («Neiznīcināmie») producenti parādā vairāk nekā divus miljonus ASV dolāru (aptuveni miljonu latu) vietējai kompānijai «O2», kādai gaismošanas firmai, autovadītājiem, drošības apsargiem un citiem strādniekiem.

«Kopš pagājušā gada maija «O2» centās dabūt no amerikāņiem naudu. Tomēr kopš šā gada sākuma Stalone un viņa producenti pārstājuši atbildēt uz zvaniem,» vēsta žurnāls.
«The Expendables» («Neiznīcināmie») ir dārgākā filma, kāda jebkad uzņemta Brazīlijā, - tās budžets bija 63 miljoni ASV dolāru.

Stalone, kas kļuvis slavens, pateicoties savām lomām filmās «Rocky» («Rokijs») un «Rambo» («Rembo»), savā jaunākajā kinolentē izmantoja tādas zvaigznes kā Brūsu Vilisu, Arnoldu Švarcenēgeru, Mikiju Rurku, Dolfu Lundgrēnu un citus. Stalone to ne tikai producējis un režisējis, bet arī spēlējis tajā kā aktieris un rakstījis scenāriju.

Filmas pasaules pirmizrāde notiks otrdien Losandželosā. Citviet pasaulē filma būs skatāma no augusta vidus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu