Mīlestība no pirmā skatiena

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nav noslēpums, ka ikmēneša žurnāli tiek gatavoti jau divus mēnešus pirms to iznākšanas. Līdz ar to mēs redakcijā dzīvojam pēc savdabīga ritma, piemēram, jaunais gads mums iestājās oktobrī.

Tam gan ir arī savi plusi – mēs pirmās sagaidām pavasari, jo jau janvārī sākam darbu pie marta numura un zinām visu, kas būs modē vasarā. Strādājot pie septembra numura, situācija gan bija tieši pretēja – kad ārā aiz loga bija +30 grādi un pats vasaras vidus, mēs jau gatavojāmies rudenim. Šajā numurā izvēlējāmies karstākās jaunās sezonas modes tendences, sākot no buduāra luksusa, kārdinošiem šokolādes un medus toņiem (gan apģērbos, gan make-up) līdz pat seksīgam džentlmeņu stilam. Bet, runājot par vīriešiem, atklājām jaunu, visai pievilcīgu vīriešu tipu, kas nomainījis jau zināmos mačo un metroseksuāļus. Kāds ir šis iekārojamais vīrietis, kā viņš dzīvo un mīl, ko dara vannas istabā un internetā – lasi reportāžā Vīrieši 3.0. Jāatzīst, ka virtuālajā realitātē bieži vien pavadām pārāk daudz laika un tā vietā, lai ar draugiem satiktos dzīvē, vairāk komunicējam internetā. Tomēr šim faktam dažkārt ir arī savi plusi – reportāžā Caur internetu pretī laimei pieci pāri dalās ar mums savos elektroniskajos mīlas stāstos un atklāj, kā, pateicoties tādam portālam kā draugiem.lv vai Skype, atraduši savu mīļoto. Kā jau paredzams, šiem stāstiem ir laimīgas beigas.

«Lūdzu, vai drīkst ar jums nofotografēties?» ar šādu jautājumu no mūsu ceļojumu autores Monikas Gummas Barselonā veselu dienu neatstājās tūristi. Viņas oriģinālais pavadonis – koši dzeltenais Go Car – piesaistīja cilvēku uzmanību visā Barselonā! Jauno pilsētas apskates automobili Monika testēja mūsu uzdevumā – šo trīsriteņu braucamrīku, kas turklāt ir aprīkots ar navigācijas sistēmu GPS, viņa mērķtiecīgi stūrēja uz šā brīža aktuālākās Eiropas galvaspilsētas ievērojamākajām vietām. Savukārt pievilcīgais austrāliešu aktieris Kristofers Egans, filmējoties Veronā romantiskajā filmā Vēstules Džuljetai, atklāja, kāpēc ir bezgalīgi iemīlējies Dolce vita zemē Itālijā. Arī JOY šovasar ciemojās Itālijā, slavenā itāļu dziedātāja Al Bano mājās Itālijas zābaka pašā papēdī, Čellīno Sanmarko – īstā paradīzē un ģimeniskā atmosfērā. Turklāt dziedātājs ir krusttēvs latviešu meitenei Stefānijai Vidžus – JOY uzticīgajai lasītājai jau no pirmā numura! Daudz prieka un saulainu atvasaru vēlot
Tava JOY komanda

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu