Mārupītes plūdu dēļ Pārdaugavā slēgtas piecas ielas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pārdaugavā aizsprostotās Mārupītes caurtekas dēļ transportlīdzekļu satiksmei ir slēgtas piecas ielas, informē Rīgas domē.

Slēgts Uzvaras bulvāris posmā no Slokas ielas līdz Mazai Nometņu ielai, Ojāra Vācieša iela posmā no Mazās Nometņu ielas līdz Uzvaras bulvārim, Bāriņu iela posmā no Uzvaras bulvāra līdz Eduarda Smiļģa ielai, Jelgavas iela posmā no Vienības gatves līdz Akmeņu ielai un Akmeņu iela posmā no Valguma ielas līdz Jelgavas ielai.

Transportlīdzekļu satiksme pa šīm ielām tiks atjaunota līdz ar avārijas situācijas novēršanu, tādēļ transportlīdzekļu vadītāji aicināti par apbraucamajiem ceļiem izmantot Raņķa dambi virzienam uz Āgenskalnu un Mūkusalas ielu virzienam uz Torņakalnu, norāda domē. 

Satiksmes plūsmas atvieglošanai šobrīd trīs krustojumos satiksmi regulē ceļu policija: Uzvaras bulvāra, Slokas ielas un Raņķa dambja krustojumā, arī Akmeņu ielas un Mūkusalas ielas krustojumā un Uzvaras bulvāra un Valguma ielas krustojumā.

Atbildīgie pašvaldības dienesti notikuma vietā turpina intensīvu darbu ar visu savā rīcībā pieejamo tehniku, lai atbrīvoto Mārupītes caurteku no aizsprostojuma.

Tāpat, lai pazeminātu ūdens līmeni pārplūdušajās ielās, notikuma vietā strādā vairāk kā desmit sūkņi ar kopējo jaudu vairāk kā 600 litri stundā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu