Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/17/10321169t1hcb9a.jpg)
Nepieciešams:
600g biezpiena
250g skābā krējuma
350g cepumu
200g marmelādes
3 ēdamkarotes cukura
paciņa vaniļas cukura
Pagatavošana:
Biezpienu izberž caur sietu vai sablenderē, pieliek skābo krējumu, cukuru, vaniļas cukuru, visu rūpīgi samaisa, tad pieliek gabaliņos sagrieztu marmelādi. Masu liek uz cepuma tā, lai var uzlikt vēl divus cepumus un izveidot mājiņu (protams, var kārtot kārtām cepumus un biezpienu). Vislabāk sagatavot vakarā un ēst no rīta.