Parisai Hiltonei piespriež naudas sodu un sabiedriskos darbus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu ballīšu karaliene Parisa Hiltone pirmdien atzinusi vainu kokaīna glabāšanā, par ko Lasvegasas tiesa viņai piesprieda naudas sodu 2000 ASV dolāru (1074 latu) apmērā, kā arī 200 stundas sabiedrisko darbu.

Tiesā Hiltone atzina, ka viņa glabājusi narkotikas, kā arī to, ka viņa bija maldinājusi policiju, sakot, ka rokassomiņa ar kokaīnu tajā nepieder viņai.

Viesnīcu tīkla «Hilton» mantiniecei piespriests arī gadu ilgs nosacīts cietumsods, un jaunu arestu gadījumā viņai nāksies izciest to ieslodzījuma vietā. Kā norādīja tiesnesis Džo Bonavenčers, piespriestā soda nolūks ir ļaut viņai laboties.

Maksimālais sods par šādu noziegumu Nevadas štatā ir četrus gadu ilgs cietumsods.

Jūlija sākumā Hiltone uz brīdi tika arestēta arī Dienvidāfrikas Republikā uz aizdomu pamata par marihuānas glabāšanu, taču vēlāk, kad Hiltones draudzene apliecināja, ka narkotikas piederējušas viņai, šīs apsūdzības tika atsauktas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu