Briatore: Šūmahera atgriešanās F-1 bija milzīga kļūda

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Pirmās formulas (F-1) komandu «Benetton» un «Renault» vadītājs Flavio Briatore šodien Vācijas presei paziņoja, ka, pēc viņa domām, septiņkārtējā pasaules čempiona Mihaela Šūmahera atgriešanās F-1 bija liela kļūda.

Šūmahers F-1 sacensībās atgriezās pirms šīs sezonas, kad pievienojās F-1 komandai «Mercedes GP». Šosezon pēc aizvadītiem 14 posmiem F-1 sacensībās Šūmahers ne reizi nav finišējis augstāk par ceturto vietu, bet kopvērtējumā ieņem devīto vietu.

«Kad Mihaels parakstīja līgumu, viņš domāja, ka ir izdarījis pareizu izvēli, bet es uzskatu, ka jau no paša sākuma testa braucienos pierādījās, ka tā ir milzīga kļūda, » paziņoja Briatore.

«Viņš apgalvoja, ka jaunie braucēji ir ļoti ātri un motivēti. Tomēr Mihaelam pašam ir 41 gads, un viņš vairs nespēj sacensties ar tādiem braucējiem kā Niko Rosbergs un pārējiem puišiem, » piebilda Briatore.

Pēdējās dienās izplatījušās baumas, ka Briatore nākotnē varētu kļūt par «Ferrari» F-1 komandas vadītāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu