Sūfjans Stīvenss kritizē «Amazon» par viņa albuma pārāk zemo cenu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu mūziķis Sūfjans Stīvenss veltījis kritiku interneta tirgotājam «Amazon» par pārāk zemas cenas noteikšanu viņa jaunajam albumam.

Stīvensa ierakstu kompānija «Asthmatic Kitty Records» izsūtījusi e-pasta vēstuli faniem, paziņojot, ka «Amazon» piemērotā atlaižu shēma devalvē mūziķu darbu.

«Mums ir divpusējas jūtas par atlaižu cenām. Kā mēs jau esam teikuši, mēs priecājamies par labas mūzikas nonākšanu labu cilvēku rokās un, ja cena ir zema, tad vairāk cilvēku to iegādājas. Zema cena daudzus cilvēkus iepazīstinās ar Sūfjana mūziku un šo brīnišķīgo albumu. Par to mēs esam pateicīgi,» teikts kompānijas paziņojumā.

«Bet mēs arī domājam, ka mūsu mākslinieku radītais darbs ir vērts vairāk par kafijas cenu. Mēs augsti vērtējam prasmes, mīlestību un laiku, ko viņi ir ieguldījuši savu ierakstu tapšanā. Un mēs uzskatām, ka arī mūsu darbs reklamēšanā un izplatīšanā ir vērtīgs un novērtējams,» raksta kompānija.

«Asthmatic Kitty Records» savā paziņojumā aicina fanus Stīvensa jauno albumu «The Age Of Adz» iegādāties no citiem tirgotājiem, tostarp kompānijas ekskluzīvo izplatītāju «SC Distribution» un «Bandcamp», kas ļauj māksliniekiem savus darbus pārdot tieši faniem.
Sūfjana Stīvensa desmitais studijas albums «The Age Of Adz» tirdzniecībā nonāks no 11.oktobra.

«Amazon» piedāvā ierakstu pasūtīt pirms oficiālā iznākšanas datuma, kompaktdiska formātam piemērojot 13% atlaidi līdz 12,99 ASV dolāriem (6,82 lati), vinila formātam piemērojot 5% atlaidi līdz 24,69 ASV dolāriem (12,96 latiem), bet par albumu lejupielādēšanu MP3 formātā mūzikas faniem jāšķiras no 8,99 ASV dolāriem (4,72 latiem).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu