«Double Faced Eels» prezentēs jauno albumu uz «Origo Summer Stage» skatuves

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Šo piektdien, 8. oktobrī, plkst. 18.00, noslēdzot plašo «Origo Summer Stage» vasaras koncertu programmu, uzstāsies grupa «Double Faced Eels» ar sava jaunā studijas albuma «Vēl patiesāk» prezentācijas koncertu un šovprogrammu. Ikviens aicināts uz bezmaksas koncertu Stacijas laukumā pie tirdzniecības centra «Origo».

Klausītājus priecēs ne tikai jaunās un klausītāju jau iecienītās dziesmas no «Double Faced Eels» repertuāra, bet aptuveni divu stundu programmā uzstāsies arī grupas draugi – Jana Kay, Jolanta Gulbe un Rīgas Sarkanais koris, Linga un dziedātāja Inese Dreimane. Skatītāji varēs vērot arī Latvijas streetbike freestyle komandas «Stuntfighters» dalībnieku moto šovu.

«Vairāk nekā 100 mākslinieku šovasar ir uzstājušies un vairāki tūkstoši apmeklētāju baudījuši Origo Summer Stage koncertus. Visu vasaru Origo kā pilsētas notikumu spogulis Rīgas iedzīvotājiem un viesiem piedāvāja sajust lielāko festivālu noskaņu un visdažādāko mūzikas virzienu koncertus. Piektdien noslēgsim šo plašo vasaras koncertu programmu ar grupas Double Faced Eels jaunā albuma prezentācijas koncertu,» skaidro tirdzniecības centra direktors Aleksandrs Ņemirovskis.

Albums «Vēl patiesāk» ir «Double Faced Eels» trešais albums, kurā apkopotas 14 kompozīcijas. Kopš iepriekšējā albuma izdošanas ir mainījies gan grupas sastāvs, gan arī stils, kādā grupa muzicē – jaunā albuma materiāls balstīts uz nopietnām kompozīcijām un tekstiem, «smaga» ģitāru skanējuma un aranžējuma kopumā.

«Origo Summer Stage» Stacijas laukumā visas vasaras garumā piedāvāja sajust un piedzīvot Latvijas nozīmīgāko vasaras pasākumu un festivālu garšu īpašos bezmaksas koncertos (Rīgas Ritmi, Saulkrasti Jazz, Saldus saule, Summertime ar Inesi Galanti, konkursa Jaunais vilnis organizatoru un dalībnieku sagaidīšana, Origo Folk festivāls rudens ieskaņās u.c.).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu